Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Χοντρός καβγάς Λένιας – Ρένιας (vid)
LIFESTYLE

Power of Love: Χοντρός καβγάς Λένιας – Ρένιας (vid)

Power of Love: Ρένια και Λένια μπορεί να ήταν φίλες ως τώρα, όμως άρχισαν να τσακώνονται Το Power of Love έχει πια πολλές εντάσεις. Η Ρένια, που ήταν κακοδιάθετη λόγω της αποχώρησης του Αντώνη, διαφωνούσε με την Λένια και άρχισαν να φωνάζουν. Οι δυο τους φαίνεται πως τα είχαν μαζεμένα η μία στην άλλη και […]

Power of Love Λένια

Power of Love: Ρένια και Λένια μπορεί να ήταν φίλες ως τώρα, όμως άρχισαν να τσακώνονται

Το Power of Love έχει πια πολλές εντάσεις. Η Ρένια, που ήταν κακοδιάθετη λόγω της αποχώρησης του Αντώνη, διαφωνούσε με την Λένια και άρχισαν να φωνάζουν.

Οι δυο τους φαίνεται πως τα είχαν μαζεμένα η μία στην άλλη και η Λένια υποστήριξε πως η συμπαίκτριά της την απαξιώνει.

Η Ρένια θέλησε να λύσουν το ζήτημα, ωστόσο, η Λένια είπε πως δεν θέλει να το λύσουν στον «αέρα» του Power of Love.

Η Ζένια, που είναι φίλη και με τις δύο, προσπάθησε να ηρεμήσει την Ρένια και άρχισαν να σχολιάζουν τα νέα αγόρια που μπήκαν στο σπίτι.

Power of Love: Οι νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι

Δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο Power of Love στο επεισόδιο της Δευτέρας και προκάλεσαν αναστατώσεις στο σπίτι των κοριτσιών. Τα δύο νέα πρόσωπα του παιχνιδιού είναι ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου και ο Bill Σαντριάς.

Ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου είναι μάγειρας και έρχεται από την Κύπρο. Εκείνο που τον συναρπάζει σε μια γυναίκα είναι να έχει καθαρό βλέμμα. Στα προτερήματά του συγκαταλέγονται η ηρεμία, η υπομονή και το χιούμορ. Βασικό του μειονέκτημα ότι είναι ασυνεπής στα ραντεβού. Στο σπίτι της αγάπης μπήκε με συγκεκριμένο στόχο.

Ο Bill Σαντριάς έρχεται από τον Πειραιά και είναι ποδοσφαιριστής. Πιστεύει στον έρωτα από την πρώτη ματιά και από το πρώτο άγγιγμα. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος και συναισθηματικός. Ωστόσο, ο Βασίλης είναι και ζηλιάρης και ευαίσθητος.

Δείτε ακόμη: 

Power of Love: Το μήνυμα που έστειλε ο Φίλιππος μετά την αποχώρηση του

Power of Love: Η Μπακοδήμου έκανε «σκόνη» τον Αντώνη, για βίντεο στο οποίο βρίζει χυδαία (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις