Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Επικίνδυνα κολλητά στα Όσκαρ – Μπροστά στην Ιρίνα Σάικ
LIFESTYLE

Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Επικίνδυνα κολλητά στα Όσκαρ – Μπροστά στην Ιρίνα Σάικ

Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ τράβηξαν όλα τα βλέμματα με την κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή των Όσκαρ 2019 – Και κάπου στη… μέση η Ιρίνα Σάικ! Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Από τους πρωταγωνιστές της λαμπερής τελετής των Όσκαρ. Η τραγουδίστρια, η οποία πήρε το Όσκαρ του καλύτερου τραγουδιού και ο σκηνοθέτης της ταινίας A Star is […]

Lady-Gaga.jpg

Photo: People

Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ τράβηξαν όλα τα βλέμματα με την κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή των Όσκαρ 2019 – Και κάπου στη… μέση η Ιρίνα Σάικ!

Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Από τους πρωταγωνιστές της λαμπερής τελετής των Όσκαρ. Η τραγουδίστρια, η οποία πήρε το Όσκαρ του καλύτερου τραγουδιού και ο σκηνοθέτης της ταινίας A Star is Born ερμήνευσαν επί σκηνής το τραγούδι Shallow.

Φορώντας μία μαύρη τουαλέτα η Lady Gaga και ένα μαύρο κουστούμι με παπιγιόν ο Μπράντλεϊ Κούπερ, το ζευγάρι έδωσε “ρέστα”.

Ωστόσο το Twitter πήρε φωτιά για άλλο λόγο την ώρα που Κούπερ και Gaga έδιναν την δική τους performance.

Κι αυτό γιατί τα βλέμματα όλο νόημα της τραγουδίστριας στον ηθοποιό, τα οποία και η κάμερα του abc έδειξε με σούπερ κοντινά πλάνα, έκαναν του χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για το νέο κρυφό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: “Καυτές” ματιές και αγκαλιές

Ρίχνοντας φλογερές ματιές ο ένας στον άλλον και βάζοντας τόσο κοντά τα πρόσωπά τους που πολλοί νόμιζαν πως θα φιληθούν, η ερμηνεία του τραγουδιού τους ήταν κάτι παραπάνω από οικεία.

«Απλά άφησε την γυναίκα του για την Lady Gaga. Ήδη έχουν παντρευτεί και δεν το ξέρουμε. Ποτέ δεν είδα τέτοια χημεία σε fake ζευγάρια ηθοποιών. Και το Όσκαρ στην κατηγορία «πείθοντας μας πως όντως έχουν σχέση» πάει στον….Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga», ήταν λίγα από τα δεκάδες σχόλια του Twitter.

Βέβαια πέρα από τις φλογερές ματιές, το κινηματογραφικό ζευγάρι δεν σταμάτησε να αγκαλιάζεται μέσα στην αίθουσα των βραβείων.

Το “πρόβλημα” βέβαια είναι πως η Lady Gaga δεν κάθισε δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της ταινίας, αλλά δίπλα στην Ιρίνα Σάικ, η οποία και κάθισε ανάμεσά τους στην αίθουσα του Dolby Theatre.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2019 ήταν η πρώτη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο.

Από την πλευρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ κρατώντας στο ένα χέρι την μητέρα του και στο άλλο την Ιρίνα Σάικ.

 

Lady Gaga: Ο χωρισμός έσκασε σαν “βόμβα”

Η Lady Gaga χώρισε πλέον επισήμως από τον Christian Carino.

Ο εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε στο Just Jared τον χωρισμό της από τον ατζέντη της CAA το απόγευμα της Τρίτης.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy’s χωρίς το μονόπετρο που της είχε πάρει ο –πρώην- καλός της.

Αποτέλεσμα εικόνας για lady gaga carino

«Απλώς δεν προχώρησε. Οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν» δήλωσε στο περιοδικό People πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η είδηση για τη λύση του αρραβώνα έγινε γνωστή, λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά της απονομής των βραβείων ‘Οσκαρ.

Δείτε ακόμη: 

Ένα κορίτσι δέχεται bullying και η Lady Gaga αναλαμβάνει δράση (vid)

Η γυναίκα που τράβηξε όλα τα φλας στο κόκκινο χαλί, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις