Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανάσα, πρόβλημα για τους “πράσινους”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανάσα, πρόβλημα για τους “πράσινους”

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Με ένα γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών σε κάθε ημίχρονο, ο Πανιώνιος πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Εύκολο ματς με δίκαιη νίκη. Αν και ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, δεν έφτιαξε την πολύ μεγάλη φάση για να απειλήσει τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος επικράτησε […]

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Με ένα γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών σε κάθε ημίχρονο, ο Πανιώνιος πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Εύκολο ματς με δίκαιη νίκη. Αν και ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, δεν έφτιαξε την πολύ μεγάλη φάση για να απειλήσει τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 2-0 και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Οι “πράσινοι” έχασαν την ευκαιρία να μπουν έστω και προσωρινά στην 5άδα, που είναι ο μεγάλος τους φετινός στόχος στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του αγώνα και προσπάθησε με αρκετές κοντινές πάσες να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανιωνιος

Μάλιστα, μόλις στο 3′ ζήτησε πέναλτι σε κράτημα – πτώση του Κουρμπέλη, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Πανιώνιος έφτασε παρά τον… άνεμο που τον δυσκόλευε, στο 1-0. Στο 10′ το “τριφύλλι” δεν σταμάτησε τον Ντουρμισάι, που έστειλε τη μπάλα στον Άρσε, ο Αυστριακός έκανε την πάσα στον Σπιριντόνοβιτς, που από κοντά νίκησε τον Διούδη και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανιωνιος

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός με πολύ αέρα!

Οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλευαν τους παίκτες με τη μπάλα να παίρνει συνεχώς ύψος.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που άγγιξε το 2-0. Από προσπάθεια του Άρσε (27′) , η μπάλα έφτασε στον Ντουρμισάι, αλλά το κοντινό πλασέ που έκανε με το εξωτερικό δεν βρήκε δίχτυα, αφού ο Διούδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Πανιώνιος μπήκε στην επανάληψη αφήνοντας χώρους στον Παναθηναϊκό να επιτεθεί. Οι “κυανέρυθροι” έπαιξαν γρήγορα και δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έφτασαν σε 2-0.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος)

Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Μανιάτης (79’ Μπανανά), Κόρμπος, Μασούρας, Άρτσε (88’ Μπουμάλ), Σπιροντόνοβιτς (72’Τσιλούλης), Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης)

Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (83’Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Κάτσε (73’ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (61’ Βέργος), Άλτμαν, Μπουζούκης, Μακέντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις