Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Και ο Ξανθός “αδειάζει” τον Πολάκη, αλλά με… τακτ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ο Ξανθός “αδειάζει” τον Πολάκη, αλλά με… τακτ

Και ο Ξανθός παίρνει αποστάσεις από τον Πολάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι φανερό πως έχει προβληματίσει το Μέγαρο Μαξίμου, όμως για απομάκρυνσή του, ούτε λόγος. Έχει άλλωστε την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα κι αυτό λέει πολλά. Ο Ανδρέας Ξανθός παίρνει σαφείς αποστάσεις από τα τραγικά επικοινωνιακά παιχνίδια του αναπληρωτή του. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, […]

Ανδρέας-Ξανθός-Παύλος-Πολάκης.jpg

Και ο Ξανθός παίρνει αποστάσεις από τον Πολάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι φανερό πως έχει προβληματίσει το Μέγαρο Μαξίμου, όμως για απομάκρυνσή του, ούτε λόγος. Έχει άλλωστε την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα κι αυτό λέει πολλά.

Ο Ανδρέας Ξανθός παίρνει σαφείς αποστάσεις από τα τραγικά επικοινωνιακά παιχνίδια του αναπληρωτή του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο υπουργός Υγείας παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαφορές, επιχειρώντας ωστόσο να προστατεύσει τον εκκεντρικό αναπληρωτή του, κάτι άλλωστε που συμφέρει και την δική του εικόνα.

«Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς», σχολίασε, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη.

Ο Ξανθός για το δάνειο Πολάκη

Όταν ρωτήθηκε για το δάνειο πρόκληση από τη Τράπεζα Αττικής, ο Ανδρέας Ξανθός φρόντισε να μην αδειάσει τελείως τον συνεργάτη του.

«Το κρίσιμο εδώ είναι το εξής. Ότι υπάρχει ένα κοινό πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει υλοποιηθεί και υλοποιείται τώρα, και το οποίο έχει παράξει βελτιωτικά αποτελέσματα για τον χώρο της υγείας. Ένα κοινό πολιτικό σχέδιο στο οποίο έχει συμβάλλει εννοείται και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Παύλος Πολάκης.

Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό είναι και το κοινό και το συνεκτικό στοιχείο. Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς».

Και πρόσθεσε μιλώντας στον «Realfm»: «Νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε από τη συνολική μας παρουσία, προσφορά και απόδοση και όχι μόνο από επιμέρους στοιχεία, τα οποία μπορούν να προκαλούν κρίσεις ή επικρίσεις. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κρίσιμο ζήτημα, ο κόσμος παρακολουθεί και τα δημόσια πρόσωπα προφανώς είναι στο στόχαστρο».

Δείτε ακόμη:

Πολάκης-Γεωργιάδης.jpg

Πολάκης – Γεωργιάδης… ο «πόλεμος» άρχισε: Αποζημίωση – μαμούθ ζητά ο Άδωνις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις