Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέλπω Κωστή: Ο γιος μου πέθανε σχεδόν ακαριαία, στον δρόμο (vid)
LIFESTYLE

Μέλπω Κωστή: Ο γιος μου πέθανε σχεδόν ακαριαία, στον δρόμο (vid)

Η Μέλπω Κωστή συγκλονίζει μιλώντας για την τραγική απώλεια του παιδιού της. Στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, εξηγεί πως άφησε την υποκριτική και σπούδασε φυσικοθεραπεία – Το πρόβλημα υγείας της κόρης της Η Μέλπω Κωστή, έκατσε στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε με θάρρος για τον θάνατο του γιου της. Ο γιος της ηθοποιού […]

Μέλπω Κωστή

Η Μέλπω Κωστή συγκλονίζει μιλώντας για την τραγική απώλεια του παιδιού της. Στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, εξηγεί πως άφησε την υποκριτική και σπούδασε φυσικοθεραπεία – Το πρόβλημα υγείας της κόρης της

Η Μέλπω Κωστή, έκατσε στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε με θάρρος για τον θάνατο του γιου της.

Ο γιος της ηθοποιού πριν από 15 χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα…

Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μέλπω Κωστή.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το γεγονός αυτό ήταν η αιτία που άφησε την υποκριτική και πλέον ασχολείται με την φυσικοθεραπεία.

Η Μέλπω Κωστή μίλησε και για την υγεία της κόρης της, η οποία είχε για πολλά χρόνια θέμα, αλλά οι γιατροί δεν έβρισκαν τι έχει.

Όπως είπε: «Πηγαίναμε στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τι είχε. Απλώς σταματούσε να μιλάει το παιδί. Εκεί που όλα ήταν καλά, μετά από δυο χρόνια έπαθε σάκχαρο. Το πάγκρεας καταστράφηκε».

Από το “Καλημέρα Ζωή”, στα… θρανία

Σε παλαιότερη συνέντευξη η ηθοποιός είχε πει πως μέσα σε μία εβδομάδα πήγα για γύρισμα γιατί τότε έπαιζα σε δύο σίριαλ. “Ήταν πολύ δύσκολα, δεν ξέρω κι εγώ πώς μάθαινα τότε τα λόγια μου”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Μέλπω Κωστή ξεκίνησε την πορεία της στην τηλεόραση από διαφημίσεις λίγων λεπτών, όμως γρήγορα κατάφερε να “εισβάλλει” στον χώρο των σίριαλ. Ξεκινώντας από το καστ του “Καλημέρα Ζωή”, έφτασε στην κωμική παραγωγή “Της Ελλάδος τα παιδιά”.

Αν και συμμετείχε σε πολλές σειρές, το κοινό την αγάπησε πολύ μέσα από το πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, “Μην μου λες αντίο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις