Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Σαββόπουλος “σφάζει” τον Πολάκη: “Στην γειτονιά μου κάποτε, φέρνανε μια αρκούδα…” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σαββόπουλος “σφάζει” τον Πολάκη: “Στην γειτονιά μου κάποτε, φέρνανε μια αρκούδα…” (vid)

Ο Διονύσης Σαββόπουλος “κατακρεούργησε” τον Παύλο Πολάκη μιλώντας στους “Αταίριαστους”, κατηγορώντας παράλληλα την αριστερά. Όπως διαπιστώνει, οι Έλληνες έχουν πλέον παραιτηθεί, πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα Ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει πολλάκις τοποθετηθεί για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, πάντοτε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Όχι, δεν […]

Σαββόπουλος για Πολάκη

Ο Διονύσης Σαββόπουλος “κατακρεούργησε” τον Παύλο Πολάκη μιλώντας στους “Αταίριαστους”, κατηγορώντας παράλληλα την αριστερά. Όπως διαπιστώνει, οι Έλληνες έχουν πλέον παραιτηθεί, πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει πολλάκις τοποθετηθεί για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, πάντοτε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Όχι, δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε εκτός Μνημονίου», τονίζοντας ότι «κυβερνάει μια αποτυχία της Αριστεράς».

Όπως υπογράμμισε, «ο κόσμος δυσκολεύεται πολύ». Μετά τον θυμό, την πρώτη περίοδο των μνημονίων, «έχει περάσει σε μια παραίτηση ότι δεν γίνεται τίποτα».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΑΚΗς

Ο αρκουδιάρης Πολάκης

Ερωτηθείς για τον Παύλο Πολάκη και το εάν αποτελεί δείγμα του μέσου πολιτικού της μεταπολίτευσης, ο Διονύσης Σαββόπουλος απάντησε καυστικά.

«Δεν θα το έλεγα» και συμπλήρωσε: «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

«Κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς, κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται», ανέφερε μεταξύ άλλων, λέγοντας ότι όλα αυτά τον στεναχωρούν, ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως κάτι μπορεί να αλλάξει.

«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα». Δήλωσε σε εξαιρετικά σκωπτικό τόνο ο Διονύσης Σαββόπουλος στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αναφορικά με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Σύμφωνα με τον κο Σαββόπουλο ο κος Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει σε εκείνον μια «αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται». Ανέφερε συγκεκριμένα.

«Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός μνημονίου. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Η κοινωνία έπαθε σοκ. Αλλά τώρα είναι στο «δεν γίνεται τίποτα». Πηγαίνουμε για συνειδητοποίηση της κατάστασης και για δράση», τόνισε εκτός των άλλων ο καλλιτέχνης εκφράζοντας ανοικτά την απογοήτευση του.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Ακριβοπούλου

Με θρησκευτική ευλάβεια άκουγε η Ακριβοπούλου τον Πολάκη – Τι έγινε όταν «τόλμησε» δημοσιογράφος να διακόψει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις