Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για το διαζύγιο: Δεν σκέφτηκα ποτέ να μείνω για το παιδί, θα ήταν δυστυχισμένο (vid)
LIFESTYLE

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για το διαζύγιο: Δεν σκέφτηκα ποτέ να μείνω για το παιδί, θα ήταν δυστυχισμένο (vid)

Στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη Οι δύο ηθοποιοί δεν ήθελαν να υπάρχουν δημοσιεύματα καθώς ήθελαν να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή. Όπως είπε η Βάσω Λασκαράκη, κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και πως αν κάποιος το […]

Βάσω Λασκαράκη

Στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Οι δύο ηθοποιοί δεν ήθελαν να υπάρχουν δημοσιεύματα καθώς ήθελαν να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή.

Όπως είπε η Βάσω Λασκαράκη, κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και πως αν κάποιος το πει θα είναι ψέματα.

Πρόσθεσε, ότι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πήγαν σε παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουν να ανακοινώσουν στην κόρη τους πως πρόκειται να χωρίσουν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το σόι σου» έχει προχωρήσει στη ζωή της και ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

Είναι μαζί έναν χρόνο και πλέον συγκατοικούν. Μαζί τους είναι και η μικρή Εύα, η κόρη της ηθοποιού από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δυο τους συχνά κάνουν αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram και δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/Bttr4J8IFnT/?utm_source=ig_embed

Αποτέλεσμα εικόνας για σουλτατος λασκαρακη Αποτέλεσμα εικόνας για σουλτατος λασκαρακη Αποτέλεσμα εικόνας για σουλτατος λασκαρακη

Οι δυο τους, όπως δήλωσε, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε κόμη παρέα πριν από δυόμιση χρόνια. Η δεύτερη φορά που βρέθηκαν ήταν τυχαία πριν ένα χρόνο και τότε ξεκίνησε η σχέση τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε την ηθοποιό εάν έχουν αρραβωνιαστεί αλλά εκείνη δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει γι αυτό και να το κρατήσει για εκείνους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα:

Ο Μουτσινάς σχολίασε τον μεγάλο έρωτα Λασκαράκη – Σουλτάτου

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Αυτόν τον έρωτα λοιπόν «διαφήμισε» ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του λέγοντας:

«Η Βάσω η Λασκαράκη με τον Λευτέρη τον Σουλτάτο, βγήκαν και διασκέδασαν για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι και αλλιώς πιστεύω βιώνουν έναν απόλυτο έρωτα έναν έρωτα που τους έχει αλλάξει την ζωή, τους έχει φωτίσει, εύχομαι όλα να γίνουν έτσι και με εμάς τους υπόλοιπους… Θεούλη μου!»

H Βάσω Λασκαράκη ενώ παρακολουθούσε την εκπομπή θέλησε να απαντήσει στο Νίκο Μουτσινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσιεύοντας ένα Instastory έγραψε:

«Οκ @nikosmoutsinas τα λεμεεεεε»

Το τρολάρισμα του Αγίου Βαλεντίνου

Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στα InstaStories της.

Θέλοντας να … τρολάρει τον σύντροφό της σχετικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσίευσε μια εικόνα.

«Και τι θα κάνεις τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου; Θα μαρινάρω τις μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη».

SDZD
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις