Τα street style που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας

ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα street style που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η εβδομάδα μόδας φτάνει στο τέλος της και ήδη τα fashion girls έχουν ξεχωρίσει δύο τάσεις που έκαναν δυναμική εμφάνιση. Αρκετές ήταν οι blogger που παρευρέθηκαν στο fashion week του Λονδίνου. Οι εμφανίσεις τους προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις. Βέβαια υπάρχουν τάσεις που δίχασαν τις fashionistas απ’ την μια έχουμε τα φωτεινά και πλούσια χρώμα και απ΄την […]

20.02.2019 | 15:24

Η εβδομάδα μόδας φτάνει στο τέλος της και ήδη τα fashion girls έχουν ξεχωρίσει δύο τάσεις που έκαναν δυναμική εμφάνιση.

Αρκετές ήταν οι blogger που παρευρέθηκαν στο fashion week του Λονδίνου.

Οι εμφανίσεις τους προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις. Βέβαια υπάρχουν τάσεις που δίχασαν τις fashionistas απ’ την μια έχουμε τα φωτεινά και πλούσια χρώμα και απ΄την άλλη το διαχρονικό μπεζ.

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν στα shows με ανατρεπτικούς συνδυασμούς και κυρίως το γνωστό σε όλες τις γυναίκες color blocking. Αντίθετα οι υπόλοιπες κινήθηκαν σε γήινους τόνους.

Το animal prints θα φορεθεί και την άνοιξη – καλοκαίρι για το έτος 2019. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθε για να μείνει! Οι περισσότερες το συνδύασαν πιο «ασφαλή» με αποχρώσεις του μπεζ, γκρι και λευκό.

Όμως οι πιο εκκεντρικές προκάλεσαν σοκ με τους  χρωματικούς συνδυασμούς όπως, το κόκκινο με το ροζ και τα πορτοκαλί παλτό με τα floral παντελόνια. Από την εβδομάδα μόδας δεν έλειψαν και τα πολλά prints μαζί, όπως snakes prints με διαφορετικά χρώματα, αλλά και τα καρό. Ακολουθεί καινούργιο ταξίδι για τα κορίτσια και αυτό είναι στην εδβομάδα μόδας του Μιλάνου.

 

Exit mobile version