Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Άστραψε και βρόντηξε ο Σωτήρης Κοντιζάς (vid)
LIFESTYLE

Master Chef 3: Άστραψε και βρόντηξε ο Σωτήρης Κοντιζάς (vid)

Το χθεσινό τεστ δημιουργικότητας στο Master Chef 3 φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά τους υποψήφιους σεφ! Βασικό υλικό το “ψωμί του τοστ” κι απ’ότι φάνηκε, στάθηκε δύσκολος αντίπαλος για τους περισσότερους. Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν του Χαράλαμπου, του Χρήστου και της Ελίζαμπεθ. Τελική νικήτρια αναδείχθηκε η Ελίζαμπεθ που θα είναι η αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία […]

Master Chef 3: Άστραψε και βρόντηξε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Το χθεσινό τεστ δημιουργικότητας στο Master Chef 3 φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά τους υποψήφιους σεφ!

Βασικό υλικό το “ψωμί του τοστ” κι απ’ότι φάνηκε, στάθηκε δύσκολος αντίπαλος για τους περισσότερους. Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν του Χαράλαμπου, του Χρήστου και της Ελίζαμπεθ. Τελική νικήτρια αναδείχθηκε η Ελίζαμπεθ που θα είναι η αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία που έπεται.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, ωστόσο, είδαν πως ορισμένοι δεν είχαν διαχειριστεί όπως θα έπρεπε το βασικό υλικό, φτιάχνοντας είτε απλά τοστ, είτε πιάτα που δεν ανταποκρίνονταν στα στάνταρ του διαγωνισμού.Ως εκ τούτου θεώρησαν πως αρκετοί μαγειρεύουν εκ του ασφαλούς. Θέλουν δηλαδή να αποφύγουν την αρχηγία στις ομαδικές διαδικασίες που ακολουθούν.

Ο Πάνος ως νικητής του Mystery Box, η Γιάννα και η Κωνσταντίνα που επέλεξε είχαν μία ώρα στη διάθεσή τους, ενώ οι υπόλοιποι 45 λεπτά.

Το αποτέλεσμα ήταν πως στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης οι υποψήγιοι θα είναι 9! Εκτός από τα 3 χειρότερα πιάτα που πραγματικά απογοήτευσαν τους κριτές ακόμη 6 παίκτες θα μαγειρέψουν προκειμένου να υπερασπιστούν την παραμονή τους στο σπίτι του Master Chef.

Η Άλκηστις προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των κριτών για την αντίδραση της στην κριτική που δέχτηκε.

Τι είπε ο Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της τόνισε “περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό”. Η κριτική εξόργισε την παίκτρια που την θεώρησε ανυπόστατη και άδικη. “Απαιτούμε κάποια πράγματα από εσάς, δεν σας παρακαλάμε, τα απαιτούμε”, συνέχισε μεταξύ άλλων ο Κοντιζάς.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό.(…)Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», κατέληξε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πιάτο, λοιπόν, αποχώρησης θα φτιάξουν οι Άλκηστις, Μαρία, Παντελής, Κωνσταντίνα, Θάνος, Ασημίνα, Ιωάννα, Γιώργος και Σπυριδούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις