Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οδύνη στο τελευταίο “αντίο” στη Νίκη Λειβαδάρη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύνη στο τελευταίο “αντίο” στη Νίκη Λειβαδάρη

Σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Νίκη Λειβαδάρη  Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοί της και η οικογένειά της την συνόδεψαν συντετριμμένοι στην τελευταία της κατοικία. Συγκεκριμένα, η κηδεία της ηθοποιού, που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 33 ετών, έγινε στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας, όπου με θλίψη την αποχαιρέτησαν οι δικοί της άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο πατέρας […]

Νίκη Λειβαδάρη

Σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Νίκη Λειβαδάρη 

Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοί της και η οικογένειά της την συνόδεψαν συντετριμμένοι στην τελευταία της κατοικία.

Συγκεκριμένα, η κηδεία της ηθοποιού, που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 33 ετών, έγινε στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας, όπου με θλίψη την αποχαιρέτησαν οι δικοί της άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο πατέρας της, ο οποίος ήταν συντετριμμένος.

Η Νίκη Λειβαδάρη «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Όπως ανέφερε συνάδελφός της, η ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε, πήγε με έναν φίλο της για ποτό.

Κάποια στιγμή άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και εκείνος τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός είχε συμμετάσχει στα επιτυχημένα σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες», ενώ τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ «Stamboul Train» του Γκράχαμ Γκριν, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Φώτης Σπύρος: Την περίμενα αλλά δεν ήρθε…

Λίγες μόλις ώρες προτού κοπεί το νήμα της ζωής της, η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει sms στον συνάδελφό και καλό της φίλο, Φώτη Σπύρο, προγραμματίζοντας συνάντηση μεταξύ τους για την επόμενη μέρα, την Κυριακή.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε η Νίκη λίγο πριν «φύγει».

«Είναι αδιανόητο. Έχω πάθει σοκ. Το Σάββατο το βράδυ στις 10.55 μου έστειλε μήνυμα ότι «Αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επόμενη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «Έφυγε…». Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πέρσι ήταν στον θίασο μου και το καλοκαίρι στην περιοδεία. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα. Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Πρόσφατα είχε μετακομίσει και θέλαμε να βρεθούμε, αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματά μας. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει στην πρόβα και λίγε ώρες μετά πέθανε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της, συγκλονισμένος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου”:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις