Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ήρθε το νινί;»: Το σποτ του Νικολόπουλου, είναι για Όσκαρ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρθε το νινί;»: Το σποτ του Νικολόπουλου, είναι για Όσκαρ (vid)

Μη χάσετε το σποτ του Νικολόπουλου – Η… γέννηση της δημοτικής του παράταξης Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πατρέων, καθώς και το όνομα του συνδυασμού του «Νέα Πάτρα», ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος. Και μάλιστα το πρώτο σποτ, τείνει να γίνει… viral. «Ήρθε το νινί;» Στην προκειμένη περίπτωση το «νινί» […]

Νίκος-Νικολόπουλος-1.jpg

Μη χάσετε το σποτ του Νικολόπουλου – Η… γέννηση της δημοτικής του παράταξης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πατρέων, καθώς και το όνομα του συνδυασμού του «Νέα Πάτρα», ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Και μάλιστα το πρώτο σποτ, τείνει να γίνει… viral.

«Ήρθε το νινί;»

Στην προκειμένη περίπτωση το «νινί» δεν παραπέμπει μόνο στα αρχικά του Νίκου Νικολοπουλου αλλα και στην νέα του παράταξη για την διεκδίκηση του Δήμου Πατρέων.

Το νέο προεκλογικό σποτ του ανεξάρτητου βουλευτή έχει πολλαπλούς συμβολισμούς και σίγουρα προκαλεί αίσθηση. Η επιλογή του μαιευτηρίου για το γύρισμα του σποτ επιχειρεί να δείξει ότι κάτι νέο γεννιέται για τα αυτοδιοικητικά της Πάτρας.

«Ήρθε το νινί;» ρωτά η κυρία του διαφημιστικού και ο Νίκος Νικολόπουλος αναγγέλλει τα «χαρμόσυνα»: «επιτέλους γεννήθηκε η νέα δημοτική παράταξη και το όνομα αυτής: Νέα Πάτρα».

Το επικό βίντεο:

Ο Νίκος Νικολόπουλος, που φιλοδοξεί να γίνει ο πρωτομάστορας στο οικοδόμημα της “Νέας Πάτρας”, πρόσφατα κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου.

Ο βουλευτής Αχαΐας καταγγέλλει πως δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, καταλογίζοντας του παρασκηνιακές κινήσεις προκειμένου να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, μετά την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο Πάνος Καμμένος, με την γνωστή τακτική των ανθρώπων που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε δώσει τα μηνύματα στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις