Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μανούλα για πρώτη φορά στα 46 η Ανδρίτσου – Δάκρυσε η Καραβάτου (vid)
LIFESTYLE

Μανούλα για πρώτη φορά στα 46 η Ανδρίτσου – Δάκρυσε η Καραβάτου (vid)

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε χθες η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου. Συγκεκριμένα, η 46χρονη Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της Νίκος έγιναν γονείς την Πέμπτη φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, ενώ οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν […]

Βασιλική Ανδρίτσου

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε χθες η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της Νίκος έγιναν γονείς την Πέμπτη φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, ενώ οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2005 είναι μαζί.

Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς συναδέλφους τους.

Η Βασιλική Ανδρίτσου όλο αυτό το διάστημα κρατούσε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός ήταν ο λόγος που απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις επίσημες πρεμιέρες.

Η Κατερίνα Καραβάτου, δάκρυσε στο άκουσμα της είδησης:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις