Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Προς Μηλιαρέση: Η απάντηση “μαχαίρι” της Μπάρμπα στην εκπομπή της Τσολάκη (vid)
LIFESTYLE

Προς Μηλιαρέση: Η απάντηση “μαχαίρι” της Μπάρμπα στην εκπομπή της Τσολάκη (vid)

Βάνα Μπάρμπα – Μαίρη Μηλιαρέση: Μια νέα κόντρα ξεκίνησε στον κόσμο της τηλεόρασης! «Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;», ρώτησε η δημοσιογράφος τη Μαίρη Μηλιαρέση. Η απάντηση που έδωσε η παρουσιάστρια Στη φωλιά των Κου Κου ήταν η εξής: «Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα. Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά εντάξει, […]

Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα – Μαίρη Μηλιαρέση: Μια νέα κόντρα ξεκίνησε στον κόσμο της τηλεόρασης!

«Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;», ρώτησε η δημοσιογράφος τη Μαίρη Μηλιαρέση. Η απάντηση που έδωσε η παρουσιάστρια Στη φωλιά των Κου Κου ήταν η εξής:

«Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα. Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά εντάξει, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα! Πρωί πρωί… Θα τρελαθούμε! Sorry κιόλας δηλαδή… Κάτι άκουσα αλλά τι να σχολιάσω;»

«Έχω ακούσει ότι η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια δήμαρχος, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα»!

Τα παραπάνω μεταφέρθηκαν στη Βάνα Μπάρμπα κι εκείνη απάντησε στο «Τι λέει;»:

«Καμιά φορά δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Άλλωστε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να πει την άποψή του. Απλά δεν μου αρέσει να απαντώ και να ασχολούμαι με πράγματα και με ανθρώπους που ίσως καμιά φορά είναι άνευ ουσίας. Λίγο στα φλας, λίγο στην πολιτική ξέρετε ο ένας λίγο βλέπει τον άλλον κάπως… Εγώ απαντώ με ένα χαμόγελο και με αγάπη».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις