Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 4+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις την ημέρα των ερωτευμένων εάν δεν έχεις σχέση
PLUS

4+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις την ημέρα των ερωτευμένων εάν δεν έχεις σχέση

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων, η μέρα που εκφράζουμε την αγάπη μας στο μοναδικό για εμάς πρόσωπο της ζωής μας. Τι συμβαίνει όμως όταν δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό ταίρι; Εδώ σου έχουμε πρωτότυπα tips για να απολαύσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα κι αν δεν έχεις σχέση. Ώρα για σινεμά! Τι […]

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων, η μέρα που εκφράζουμε την αγάπη μας στο μοναδικό για εμάς πρόσωπο της ζωής μας. Τι συμβαίνει όμως όταν δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό ταίρι;

Εδώ σου έχουμε πρωτότυπα tips για να απολαύσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα κι αν δεν έχεις σχέση.

Ώρα για σινεμά!

Τι καλύτερο από το να κανονίσεις βραδιά ταινίας με τους φίλους σου; Διαλέξετε ταινία – μακριά από ρομαντικές, πάρτε αναψυκτικά και ένα μεγάλο κουτί popcorn και καλή διασκέδαση!

Απόδραση από την πόλη

Σχεδίασε μια εκδρομή σε ένα μέρος που θέλεις πολύ να πας. Πάρε την παρέα σου και απολαύστε μοναδικές στιγμές μακριά από την πόλη.

Φτιάξε το αγαπημένο σου φαγητό

Μόνος σου ή με παρέα, φτιάξε ή παράγγειλε το αγαπημένο σου φαγητό και φάε όση ποσότητα τραβάει η όρεξή σου. Εννοείται πως θα αφήσεις και χώρο για το αγαπημένο σου γλυκό!

Ανακάλυψε τον εαυτό σου

Ευκαιρία να κάνεις μια εξερεύνηση στον εσωτερικό σου κόσμο. Τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου, από τη δουλειά σου, από την αγάπη και τον έρωτα.

Μείνε μέσα

Καλύτερα από το να βγεις και να βλέπεις παντού ζευγάρια. Εάν σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, τότε μείνε σπίτι. Σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον να κάνεις. Εξάλλου μια μέρα είναι, θα περάσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις