Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κρεμαστινός: Έτσι πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου – Μια “παραμελημένη περίπτωση” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρεμαστινός: Έτσι πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου – Μια “παραμελημένη περίπτωση” (vid)

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερα για τη χώρα να είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, διατύπωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός.  Ερωτώμενος για το μέλλον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και εάν τα δυο κόμματα πρέπει να πορευτούν μαζί ο κύριος Κρεμαστινός είπε ότι «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί». “Είπα ότι εάν […]

Δημήτρης-Κρεμαστινός.jpg

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερα για τη χώρα να είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, διατύπωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός. 

Ερωτώμενος για το μέλλον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και εάν τα δυο κόμματα πρέπει να πορευτούν μαζί ο κύριος Κρεμαστινός είπε ότι «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί».

“Είπα ότι εάν η χώρα είχε κυβέρνηση των όμορων κομμάτων και όχι αυτή που είχε, θα ήταν καλύτερα. Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη. Μην ξεχνάτε ότι τα νομοσχέδια κοινωνικού περιεχομένου δεν τα ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα ψήφιζαν, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η χώρα θα είχε ωφεληθεί».

Σχολιάζοντας ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής το πολιτικό φλερτ από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «μιλάμε, όχι για πολιτικά, για την τροπολογία για το σύνταγμα για το βιβλίο μου, ανταλλάσσουμε απόψεις».

Το τέλος του Ανδρέα Παπανδρέου 

Ο γιατρός και πολιτικός που υπήρξε στενός φίλος του ιδρυτή και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

“Αποφεύγω να μιλάω για τους αρρώστους μου, ιατρικά. Μετά από 22 χρόνια, επετειακά και μετά από όσα έχουν γραφτεί, αποφάσισα να δώσω μία μαρτυρία για το τι ακριβώς συνέβη.

Ο Ανδρέας ήταν μία παραμελημένη περίπτωση στενώσεως αορτής και χειρουργήθηκε. Στη διερεύνηση αποκαλύφθηκε ότι υπήρξαν και στενώσεις στεφανιαίας αορτής και γι’αυτό έγινε bypass.

Η μετεγχειρητική πορεία είχε προβλήματα πιθανώς από κάποιο έμφραγμα που πέρασε σιωπηλά.

Αυτό οδήγησε και τους γιατρούς να κάνουν λανθασμένη διάγνωση μυοκαρδιοπάθειας και να του πουν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ζήσει μάλλον για λίγους μήνες.

Φθάνοντας εδώ τον είδα και φύγαμε για την επέμβαση στην Αγγλία. Μετά από αυτό ήξερα ότι θα ακολουθήσει πολύ δύσκολη περίοδος.

Ως γιατρός του, και γνωρίζοντας την επιβαρυμένη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, του είχα πει να δρομολογήσει δρόμο προς την προεδρία.

Και τώρα γι’ αυτό καταθέτω τροπολογία για να ορίζεται αναπληρωτής πρωθυπουργός για τέτοιες περιπτώσεις”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις