Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 30χρονη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της – Την απατούσε με τον… κολλητό!
ΕΛΛΑΔΑ

30χρονη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της – Την απατούσε με τον… κολλητό!

Μια αγωγή διαζυγίου, ασφαλιστικά μέτρα και ένας… άντρας ως πέτρα του σκανδάλου Συνηθισμένο, θα πει κανείς, όμως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, σύμφωνα με τη Δημοκρατική. Η υπόθεση, απασχολεί τις δικαστικές αίθουσες της Ρόδου και το κουτσομπολιό δεν λέει να κοπάσει. Μία 30χρονη Ροδίτισσα προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, κατά του συζύγου της με την διαδικασία […]

δίκη δικαστήριο

Μια αγωγή διαζυγίου, ασφαλιστικά μέτρα και ένας… άντρας ως πέτρα του σκανδάλου

Συνηθισμένο, θα πει κανείς, όμως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, σύμφωνα με τη Δημοκρατική. Η υπόθεση, απασχολεί τις δικαστικές αίθουσες της Ρόδου και το κουτσομπολιό δεν λέει να κοπάσει.

Μία 30χρονη Ροδίτισσα προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, κατά του συζύγου της με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Η γυναίκα, ζητά την επιμέλεια των παιδιών της και την μετοίκησή του, ισχυριζόμενη ότι την απατάει εδώ και καιρό με τον κολλητό του, όπως της τον παρουσίασε.

Το τρίτο πρόσωπο φαίνεται να μπήκε ξαφνικά στη ζωή του ζευγαριού. Μάλιστα ο σύζυγος, όπως υποστηρίζεται, τον παρουσίασε ως φίλο στην απατημένη Ροδίτισσα, αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Η 30χρονη άρχισε να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν ο άντρας της δεν ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά.  Αποκορύφωμα ήταν η δικαιολογία που προέβαλε ο σύζυγός της για δήθεν ορμονικά προβλήματα που θα λύνονταν με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Το τρίτο πρόσωπο δεν άφησε έτσι το ζευγάρι όταν αποφάσισε τον περασμένο χειμώνα να κάνει διακοπές με τα παιδιά στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο φίλος του συζύγου, όπως υποστηρίζει η σύζυγος, φρόντισε να κάνει έκπληξη στο ζευγάρι και να τους χαλάσει τις διακοπές, αφού όχι απλά πήγε και τους βρήκε αλλά έμεινε μαζί τους στο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει.

Οι άντρες έκαναν βόλτες, ενώ εκείνη καθόταν στο δωμάτιο με τα παιδιά.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν στο μικρό χωριό της Ρόδου, έκαναν την 30χρονη να κινητοποιηθεί.

Ο σύζυγος φαίνεται να έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου κατά της 30χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι στο δικόγραφο δεν αναφέρει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις