Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγριο ξύλο σε σχολείο – Μαθητής έστειλε στο νοσοκομείο τον καθηγητή (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο σε σχολείο – Μαθητής έστειλε στο νοσοκομείο τον καθηγητή (vid)

Άγριο ξύλο σε σχολείο στην Πάτρα. Ο καθηγητής διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Ένας αδιανόητος καβγάς σημειώθηκε σε σχολείο μεταξύ μαθητή και καθηγητή, ο οποίος διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν από τη φραστική αντιπαράθεση μιας μαθήτριας, αδελφή του «πρωταγωνιστή» της ιστορίας, με τον καθηγητή γυμναστικής. Η νεαρή μαθήτρια φέρεται ότι απάντησε με πλήρως ανάρμοστο, […]

Άγριο ξύλο σε σχολείο

Άγριο ξύλο σε σχολείο στην Πάτρα. Ο καθηγητής διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Ένας αδιανόητος καβγάς σημειώθηκε σε σχολείο μεταξύ μαθητή και καθηγητή, ο οποίος διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν από τη φραστική αντιπαράθεση μιας μαθήτριας, αδελφή του «πρωταγωνιστή» της ιστορίας, με τον καθηγητή γυμναστικής.

Η νεαρή μαθήτρια φέρεται ότι απάντησε με πλήρως ανάρμοστο, υβριστικό σχόλιο σε παρατήρηση του καθηγητή.

Ο καθηγητής, ωστόσο, αποκρίθηκε με παρόμοιο, υβριστικό τρόπο στη μαθήτρια, με συνέπεια να «εκραγεί» ο αδελφός της, που ήταν παρών.

«Πώς μιλάς έτσι στην αδερφή μου» φέρεται ότι ρώτησε ο μαθητής τον καθηγητή και σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής άρχισε να χτυπά με γροθιές και κλωτσιές τον καθηγητή του, με συνέπεια να του προκαλέσει τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα και να χρειαστεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής προτίθεται να υποβάλλει μήνυση στον μαθητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις