Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκυλακάκης: Αυτός είναι ο Ευρωπαίος επίτροπος που εξευτέλισε τον Πολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκυλακάκης: Αυτός είναι ο Ευρωπαίος επίτροπος που εξευτέλισε τον Πολάκη

Το βιογραφικό του Ευρωπαίου Επιτρόπου, που καταφέρθηκε εναντίον του Παύλου Πολάκη, για το γεγονός ότι παραβιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο, σημειώνει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης Ο αρμόδιος για θέματα υγείας αντέδρασε έντονα όταν είδε τη φωτογραφία του Πολάκη, να καπνίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Πολάκης όχι μόνο δεν απολογείται για την πράξη […]

Θεόδωρος Σκυλακάκης

Το βιογραφικό του Ευρωπαίου Επιτρόπου, που καταφέρθηκε εναντίον του Παύλου Πολάκη, για το γεγονός ότι παραβιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο, σημειώνει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης

Ο αρμόδιος για θέματα υγείας αντέδρασε έντονα όταν είδε τη φωτογραφία του Πολάκη, να καπνίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Πολάκης όχι μόνο δεν απολογείται για την πράξη του, αλλά υποστηρίζει ότι την φωτογραφία την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας υγειονομικού υλικού.

Κατηγορεί τον επίτροπο ότι δεν γνωρίζει το έργο που έχει επιτελέσει στο υπουργείο Υγείας.

«Το τσιγάρο θα το κόψω όταν επιλέξω εγώ» αναφέρει με το γνωστό ύφος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Μάλιστα κλείνει την ανάρτησή του, γράφοντας “Ok guy;”.

«Έχω πολλές φορές ασκήσει κριτική σε πρακτικές Ευρωπαίων αξιωματούχων, αλλά είναι μερικές φορές που βλέπω την στάση κάποιων Ευρωπαίων πολιτικών και αισθάνομαι υπερήφανος γιατί λένε (επιτέλους) με θάρρος το αυτονόητο», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος του κόμματος «Δράση».

Παράλληλα, στρέφει τα βέλη του κατά των «δήθεν ευαίσθητων της κεντροαριστεράς», όπως τους χαρακτηρίζει.

«Έχω επίσης μια απορία που αφορά διάφορους δήθεν ευαίσθητους της κεντροαριστεράς (όχι όλης ευτυχώς, μιας μικρής μειοψηφίας ανθρώπων με διάφορα κίνητρα), που μας έχουν ζαλίσει για την “σύγκλιση” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φωνούλα δεν έχουν να μιλήσουν για τις αθλιότητες αυτού του κυρίου; Ή μήπως καταπίνουν τη γλώσσα τους, όπως καταπίνουν αμάσητη όλη την χυδαιότητα της συγκεκριμένης κυβέρνησης, που ασκείται πολλαπλά και με κάθε ευκαιρία;

Από την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου που δημόσια δηλώνει ότι τον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όσοι περιμένουν διορισμό, μέχρι τα κοινοβουλευτικά μπαλώματα που είτε ψηφίστηκαν ως βουλευτές της αντιπολίτευσης και ψηφίζουν τώρα την κυβέρνηση, είτε γελοιοποιούν το κοινοβούλιο δηλώνοντας επισήμως ότι ανήκουν ταυτόχρονα και στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: 

ανάρτηση-Πολάκη-για-Μπογδάνο.jpg

Ανάρτηση Πολάκη για Μπογδάνο – Απειλές και like σε σχόλια μίσους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις