Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηράκλειο: Συνέλαβαν οι αρχές διακινητές κοκαΐνης
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συνέλαβαν οι αρχές διακινητές κοκαΐνης

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν το πρωί (8/2/2019) στο Ηράκλειο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν αρχικά, έναν 45χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα 50,6 γραμμαρίων κοκαΐνης, χρήματα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως […]

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν το πρωί (8/2/2019) στο Ηράκλειο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν αρχικά, έναν 45χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα 50,6 γραμμαρίων κοκαΐνης, χρήματα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε, στη συνέχεια, ο συλληφθείς είχε φτάσει στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής και λειτουργούσε κάτω από εντολές τριών άλλων ανδρών, ενός 26χρονου νεαρού και δύο αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 29 χρόνων αντίστοιχα.

Σε βάρος και των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις