Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

25

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / 6 Μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το καλοριφέρ σας
PLUS

6 Μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το καλοριφέρ σας

  Όσο κι αν μας ζεσταίνουν τα καλοριφέρ τις κρύες νύχτες και ημέρες του χειμώνα, Πρέπει να παραδεχτούμε οτι τις περισσότερες φορές δεν ταιριάζουν καθόλου με την υπόλοιπη διακόσμηση. Ηρθε η ώρα να μετατρέψετε το βαρετό σας καλοριφέρ στο πιο εντυπωσιακό αντικείμενο του σπιτιού σας. Ρετρό διακόσμηση Βάψτε το με ένα χρώμα σε μεταλλική απόχρωση, που θα […]

 

καλοριφέρ

Όσο κι αν μας ζεσταίνουν τα καλοριφέρ τις κρύες νύχτες και ημέρες του χειμώνα,

Πρέπει να παραδεχτούμε οτι τις περισσότερες φορές δεν ταιριάζουν καθόλου με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Ηρθε η ώρα να μετατρέψετε το βαρετό σας καλοριφέρ στο πιο εντυπωσιακό αντικείμενο του σπιτιού σας.

Ρετρό διακόσμηση

Βάψτε το με ένα χρώμα σε μεταλλική απόχρωση, που θα το κάνει να φαίνεται πιο λαμπερό και εντυπωσιακό. Συνδυάστε τη νέα μεταλλική του απόχρωση με ένα vintage ραδιόφωνο τρανζίστορ για να δώσετε έναν αέρα άλλης εποχής στον χώρο σας.

Επιχείρηση Εξαφάνισης

Μπορείτε να κρύψετε, να εξαφανίσετε και να καμουφλάρετε ταυτόχρονα το καλοριφέρ σας με μια κίνηση. Βάψτε το στο ίδιο έντονο χρώμα με τον τοίχο σας, σαν να φαίνεται το καλοριφέρ ως συνέχεια του τοίχου.

Έντονο χρώμα

Ό,τι δεν μπορείτε να εξαφανίσετε, το τονίζετε βάφοντας το με έντονο χρώμα. Κάντε το καλοριφέρ σας το κεντρικό διακοσμητικό σημείο του χώρου σας. Η αντίθεση που θα κάνει με τα υπόλοιπα χρώματα, θα δώσει φως και ζωντάνια μέσα στον χώρο.

Όμπρε

Μετατρέψτε το καλοριφέρ σας σε ένα έργο τέχνης βάφοντάς το με την τεχνική όμπρε. Δημιουργήστε, δηλαδή, διαβαθμίσεις έντασης στην απόχρωση του χρώματος που έχετε επιλέξει για ένα ιδιαίτερο, χρωματιστό και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Ζωγραφική

Διακοσμήστε ένα παιδικό δωμάτιο, ζωγραφίζοντας το καλοριφέρ. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ζωγραφίσετε οτιδήποτε θέλετε.

Βιβλιοθήκη

Αν οι τοίχοι και το καλοριφέρ σας είναι λευκά, αλλά δεν θέλετε να το βάψετε σε ένα έντονο χρώμα, ενσωματώστε το στην διακόσμησή σας μετατρέποντάς το σε βιβλιοθήκη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις