Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΗΠΑ: Ζητάνε από τον Μαδούρο να ξεμπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΠΑ: Ζητάνε από τον Μαδούρο να ξεμπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια

Για παρεμπόδιση της ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλαν οι ΗΠΑ, σε συντονισμό με τον πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό, κατηγόρησε την κυβέρνηση του Μαδούρο, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. Ο στρατός της Βενεζουέλας απέκλεισε τη γέφυρα, τοποθετώντας βυτιοφόρο και κοντέινερ, ενώ ο Νικολάς Μαδούρο έχει δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια. «Ο λαός της Βενεζουέλας έχει […]

Για παρεμπόδιση της ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλαν οι ΗΠΑ, σε συντονισμό με τον πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό, κατηγόρησε την κυβέρνηση του Μαδούρο, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Ο στρατός της Βενεζουέλας απέκλεισε τη γέφυρα, τοποθετώντας βυτιοφόρο και κοντέινερ, ενώ ο Νικολάς Μαδούρο έχει δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια.

«Ο λαός της Βενεζουέλας έχει απελπιστική ανάγκη την ανθρωπιστική βοήθεια. Οι ΗΠΑ και άλλες χώρες προσπαθούν να βοηθήσουν, αλλά ο στρατός της Βενεζουέλας υπό τις εντολές του Μαδούρο μπλοκάρει τη βοήθεια με φορτηγά και κοντέινερ. Το καθεστώς Μαδούρο πρέπει να επιτρέψει να φτάσει η βοήθεια στον λαό που λιμοκτονεί», έγραψε στο Twitter o Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις