Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αγρότες άφησαν… σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας – Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες άφησαν… σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας – Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Σύλλογο της Μεσσήνης, του Χανδρινού και γύρω περιοχών έφτασαν μέχρι το κέντρο της Καλαμάτας και στάθμευσαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία. Ομάδα αγροτών, μάλιστα, πήρε μια μπάλα σανό και την άφησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Στα […]

Αγρότες άφησαν... σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας - Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Σύλλογο της Μεσσήνης, του Χανδρινού και γύρω περιοχών έφτασαν μέχρι το κέντρο της Καλαμάτας και στάθμευσαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία.

Ομάδα αγροτών, μάλιστα, πήρε μια μπάλα σανό και την άφησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Στα γραφεία δεν βρίσκονταν βουλευτές, ωστόσο, σύμφωνα με το tharrosnews ενδέχεται να οριστεί συνάντηση.

Οι αγρότες αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Αφού έχυσαν γάλα στην είσοδο του κτιρίου, μετέβησαν στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Αντωνίας Μπούζα, αφήνοντας κι εκεί σανό και ζητώντας εξηγήσεις για το ζήτημα της δακοκτονίας.

Ταυτόχρονα, οι κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίζουν να κλιμακώνονται σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις