Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την Περιστέρα και πήγε θέατρο (pic-vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την Περιστέρα και πήγε θέατρο (pic-vid)

Μια θεατρική παράσταση, επέλεξε να παρακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός, που συχνά πηγαίνει στο θέατρο με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, αυτή τη φορά βρέθηκε στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όπου παρακολούθησε την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα». Το θεατρικό του Σάιμον Στίβενς βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον και πρωταγωνιστής είναι ένα […]

Αλέξης Τσίπρας Μπέτυ Μπαζιάνα

Μια θεατρική παράσταση, επέλεξε να παρακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, που συχνά πηγαίνει στο θέατρο με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, αυτή τη φορά βρέθηκε στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όπου παρακολούθησε την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα».

Το θεατρικό του Σάιμον Στίβενς βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον και πρωταγωνιστής είναι ένα 16χρονο αγόρι που έχει σύνδρομο Άσπεργκερ.

Ο κ. Τσίπρας δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από την παράσταση αλλά και μια φωτογραφία από το τετ α τετ που είχε με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και τον πρωταγωνιστή, Γιάννη Νιάρρο.

«Στην παράσταση “Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα”, μια θαυμάσια θεατρική δουλειά του Β. Θεοδωρόπουλου για το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ο Γιάννης Νιάρρος στο ρόλο ενός έφηβου με αυτισμό δίνει ένα ισχυρό παράδειγμα για τη δύναμη της θέλησης», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Δείτε ακόμη: 

Πολάκης ζεϊμπέκικο

Έξαλλες φιγούρες, έπεσε και στο… πάτωμα – Ο Πολάκης το έριξε έξω στον ερμηνευτή που τον λατρεύει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις