Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροποποίηση δρομολογίων – Οι επιθέσεις σε οδηγούς λεωφορείων συνεχίζονται!
ΕΛΛΑΔΑ

Τροποποίηση δρομολογίων – Οι επιθέσεις σε οδηγούς λεωφορείων συνεχίζονται!

Τροποποίηση δρομολογίων της διαδρομής του λεωφορείου 701, για λόγους ασφάλειας, μετά το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης σε οδηγό, από πέντε Ρομά. Αυτό δήλωσε σήμερα στον ρ/σ «News 24/7 στους 88,6» ο Κώστας Σιορίκης, Πρόεδρος Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ. Όπως ανέφερε, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 12 επιθέσεις σε οδηγούς λεωφορείων στη Δυτική Αττική και μίλησε για καθεστώς φόβου σε συγκεκριμένες […]

Τροποποίηση δρομολογίων της διαδρομής του λεωφορείου 701, για λόγους ασφάλειας, μετά το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης σε οδηγό, από πέντε Ρομά.

Αυτό δήλωσε σήμερα στον ρ/σ «News 24/7 στους 88,6» ο Κώστας Σιορίκης, Πρόεδρος Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.

Όπως ανέφερε, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 12 επιθέσεις σε οδηγούς λεωφορείων στη Δυτική Αττική και μίλησε για καθεστώς φόβου σε συγκεκριμένες γραμμές όπως 703, 735, Α12, Α10.

Ακόμη, τόνισε και το πρόβλημα από τους χρήστες ναρκωτικών που μπαίνουν στα λεωφορεία, για τους οποίους σημείωσε ότι η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει.

Εξήγησε ότι στο δρομολόγιο του 701 από τις 6 το απόγευμα, το λεωφορείο δεν θα περνάει από συγκεκριμένα σημεία του Ασπροπύργου και των Δυιλιστηρίων. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην τελευταία επίθεση όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός προσπάθησε να προστατεύσει μία γυναίκα που έκανε παρατήρηση σε ομάδα 5 Ρομά ζητώντας τους να κάνουν ησυχία. Τότε εκείνοι της επιτέθηκαν, την έκλεψαν και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο όχημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις