Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καρέ – καρέ η αναπαράσταση της απελευθέρωσης του Λεμπιδάκη (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ – καρέ η αναπαράσταση της απελευθέρωσης του Λεμπιδάκη (vid)

  Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης υπήρξε όμηρος για περισσότερο από έξι μήνες, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης στο Ηράκλειο. Πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν στην μάντρα αυτοκινήτων όπου οι απαγωγείς κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία, περιμένοντας λύτρα για την απελευθέρωσή του. Όλη η επιχείρηση καταγράφεται από την αρχή έως το τέλος, όταν […]

 

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της αναπαράστασης της απελευθέρωσης του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης υπήρξε όμηρος για περισσότερο από έξι μήνες, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης στο Ηράκλειο.

Πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν στην μάντρα αυτοκινήτων όπου οι απαγωγείς κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία, περιμένοντας λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Όλη η επιχείρηση καταγράφεται από την αρχή έως το τέλος, όταν συλλαμβάνονται οι απαγωγείς του και ο ίδιος οδηγείται στην ελευθερία.

Oι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο κρησφύγετο των απαγωγέων με θερμική κάμερα, κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους απαγωγείς καθώς η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε εβδομάδες πριν, την τοποθεσία στην οποία τον κρατούσαν οι απαγωγείς.

«Ήμουν συνέχεια δεμένος. Σε αυτούς τους έξι μήνες έκανα μπάνιο τέσσερις φορές κι άλλαξα ρούχα τρεις. Ωστόσο, έτρωγα καλό φαγητό ενώ με άφηναν να βλέπω τηλεόραση και μου έφερναν κάποια βιβλία και εφημερίδες», είπε περιγράφοντας όσα έζησε κατά τις καταθέσεις του στη δίκη των απαγωγέων του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, που όταν απελευθερώθηκε ζύγιζε μόνο 45 κιλά!

Ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης μιλά αποκλειστικά στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης», επισημαίνοντας πως ήταν μία από τις δυσκολότερες της 35ετούς καριέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις