Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φωκάς: Θα γίνει της… γκαζόζας – Τα “κάκαλα”, το βερίκοκο και το παλικάρι (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωκάς: Θα γίνει της… γκαζόζας – Τα “κάκαλα”, το βερίκοκο και το παλικάρι (vid)

Λάτρης της γκαζόζας αλλά και του Πάνου Καμμένου δηλώνει ο Αριστείδης Φωκάς Σε τηλεοπτική του συνέντευξη – σκέτη απόλαυση- στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φωκάς εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ μείνουν χωρίς ΚΟ. Έπλεξε το εγκώμιο του Καμμένου για τον οποίο αρχικά είπε ότι είναι «παλικάρι» γιατί «παράτησε ένα υπουργείο που […]

Αριστείδης-Φωκάς.jpg

Λάτρης της γκαζόζας αλλά και του Πάνου Καμμένου δηλώνει ο Αριστείδης Φωκάς

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη – σκέτη απόλαυση- στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φωκάς εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ μείνουν χωρίς ΚΟ.

Έπλεξε το εγκώμιο του Καμμένου για τον οποίο αρχικά είπε ότι είναι «παλικάρι» γιατί «παράτησε ένα υπουργείο που λάτρευε» ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ο μοναδικός υπουργός που έδωσε στρέμματα στον ΠΑΟΚ».

Αν συνεχίσουν έτσι θα πιούμε πολλές γκαζόζες το επόμενο διάστημα, διεμήνυσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Όπως είπε «αν παραποιήσουν το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής θα δουν τι εστί βερίκοκο».

Δίνοντας περισσότερες διευκρινίσεις για τη στάση των βουλευτών του κόμματος του Πάνου Καμμένου είπε ότι «ο Ζουράρις θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Καμμένος μιλάει “γαλλικά” και εγώ ποντιακά».

Κληθείς, δε, από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να πει κάτι στον Αλέξη Τσίπρα στα ποντιακά, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θα του μιλούσα για τα κάκαλα».

«Θα έχουμε 7 λεπτά ομιλίας και αντί για τα άρθρα των νομοσχεδίων θα λέμε τα δικά μας» συνέχισε ο κ. Φωκάς.

Όσο για την γκαζόζα είπε ότι «προτιμώ την ορίτζιναλ, είναι μοναδική, δεν είναι το ίδιο το περιέ έχει μια ψιλόγλυκη γεύση».

Δείτε ακόμα: 

Αριστείδης-Φωκάς-1.jpg

Της μοδός η γκαζόζα – Ο Φωκάς άρχισε να… κερνάει! (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις