Χειροπέδες σε 46χρονη που “έβλεπε” το μέλλον – Δεν ζητούσε μόνο μετρητά

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χειροπέδες σε 46χρονη που “έβλεπε” το μέλλον – Δεν ζητούσε μόνο μετρητά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Ισχυριζόταν ότι με το “διάβασμα” των χαρτιών της τράπουλας και με την παρατήρηση του καφέ, μπορούσε να προβλέψει το μέλλον σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα. Εκτός από χρυσαφικά, ζήτησε και μετρητά Δεν προέβλεψε, όμως, την αντίδραση πελάτισσάς της, όταν εκτός των χρυσαφικών που της ζήτησε ως αμοιβή, απαίτησε στη συνέχεια και 150 […]

31.01.2019 | 07:07

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ισχυριζόταν ότι με το “διάβασμα” των χαρτιών της τράπουλας και με την παρατήρηση του καφέ, μπορούσε να προβλέψει το μέλλον σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Εκτός από χρυσαφικά, ζήτησε και μετρητά

Δεν προέβλεψε, όμως, την αντίδραση πελάτισσάς της, όταν εκτός των χρυσαφικών που της ζήτησε ως αμοιβή, απαίτησε στη συνέχεια και 150 ευρώ για να της “πει τον καφέ”.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά

Η γυναίκα, αντελήφθη ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι είχε πέσει θύμα εξαπάτησης και κατέφυγε στην Αστυνομία, όπου προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν 

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και ακολούθησαν διακριτικά την γυναίκα σε νέο ραντεβού με την αυτοσυστηνόμενη ως χαρτομάντισσα.

Επενέβησαν οι αστυνομικοί 

Την ώρα που η 46χρονη παρέλαβε από τη γυναίκα τα 150 ευρώ, επενέβησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας και τη συνέλαβαν.

Σε βάρος της, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πώς περιγράφει το γεγονός η αστυνομία

Η ίδια η αστυνομία, περιγράφοντας το γεγονός αναφέρει σχετικά με τη σύλληψη, ότι “προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, η 46χρονη ισχυριζόμενη γνώση χαρτομαντείας – καφεμαντείας και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε να εξαπατήσει μια 26χρονη ημεδαπή και να της αποσπάσει διάφορα χρυσαφικά, ενώ της ζήτησε επιπλέον 150 ευρώ ως αμοιβή”.

Τα κοσμήματα επέστρεψαν στην κάτοχο

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 46χρονης βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 26χρονη.

Έρευνα και για άλλα θύματα

Η  Ασφάλεια Ορεστιάδας, συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν και άλλοι η άλλες, έπεσαν θύματα της γυναίκας κι έχασαν τα χρήματά τους και τα χρυσαφικά τους.

Ακόμα πιο σοβαρές περιπτώσεις

Σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, τα πράγματα πήραν ακόμα πιο δραματική τροπή.

“Μελλοντολόγος πνευματιστής” κατηγορήθηκε ότι απέσπασε από γυναίκα 95.000 ευρώ!

Η προηγούμενη σύλληψη αφορούσε “μελλοντολόγο- πνευματιστή” σε Νομό της Μακεδονίας, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι από τον Απρίλιο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017, κατάφερε να αποσπάσει από 38χρονη γυναίκα ποσό κοντά στα 95.000 ευρώ.

Εμπλοκή και δύο γυναικών

Κάποια στιγμή η γυναίκα, που είχε καταγγείλει και εκβιασμό της από δυο γυναίκες-συνεργάτιδες του “μελλοντολόγου” απευθύνθηκε για βοήθεια στην Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του 33χρονου “πνευματιστή” και των δύο γυναικών.

Τραπουλόχαρτα και τράπουλες

Στην έφοδο που είχε γίνει είχαν βρεθεί και κατασχεθεί:

Εξήντα ένα τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας, μία τράπουλα, δύο υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και φορητή μονάδα αποθήκευσης.

Exit mobile version