Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω
ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, όπου ήταν ομιλητές η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας. Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα, που  σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια που έγραφαν: «Ούτε λευκά-Ούτε άκυρα. Αποχή και Αυτοοργάνωση». Όπως ανακοίνωσαν μέσω του indymedia, σήκωσαν πανό και πέταξαν δεκάδες τρικάκια στο […]

Παρέμβαση-του-Ρουβίκωνα-σε-εκδήλωση-του-ΣΥΡΙΖΑ-στο-Αιγάλεω.jpg

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, όπου ήταν ομιλητές η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα, που  σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια που έγραφαν: «Ούτε λευκά-Ούτε άκυρα. Αποχή και Αυτοοργάνωση».

Όπως ανακοίνωσαν μέσω του indymedia, σήκωσαν πανό και πέταξαν δεκάδες τρικάκια στο «Ελληνικό Μολύβι», στο Αιγάλεω όπου μιλούσαν ο Δημήτρης Βίτσας, η Ρένα Δούρου και η Ουρανία Μπίρμπα.

Η εκδήλωση, που έγινε για τα 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε κανονικά παρά την παρέμβαση, καθώς η αστυνομία κράτησε έξω από τον χώρο τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις