Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε “hard boy” – Η αλλαγή στο look του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε “hard boy” – Η αλλαγή στο look του

Με γένι σε… λευκές αποχρώσεις και τελείως διαφορετικό look εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Άγιο Δομίνικο. Στην φωτογραφία ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται δίπλα με τον Σοσιαλιστή Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ. Έχει ένα κομψό γενάκι που του αλλάζει την όψη. Ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, παρά το […]

Γιώργος-Παπανδρέου-1.jpg

Με γένι σε… λευκές αποχρώσεις και τελείως διαφορετικό look εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Άγιο Δομίνικο.

Στην φωτογραφία ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται δίπλα με τον Σοσιαλιστή Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ. Έχει ένα κομψό γενάκι που του αλλάζει την όψη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, παρά το γεγονός ότι από την δεκαετία του 80 η οργάνωση έχει χάσει την αίγλη της και δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο.

Θέμα της συνεδρίασης της Διεθνούς όπου έκανε την εμφάνισή του ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν οι «κίνδυνοι για τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την άνοδο του ακραίου λαϊκισμού και του νέο-φασισμού, καθώς και από την αρρύθμιστη χρήση των νέων τεχνολογιών, της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης».

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισπανό Πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις