Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Λιώνει” για τον Ματέο η Ελένη: Του έκανε ερωτική εξομολόγηση και ο γιος της σχολίασε
LIFESTYLE

“Λιώνει” για τον Ματέο η Ελένη: Του έκανε ερωτική εξομολόγηση και ο γιος της σχολίασε

Ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της και πατέρα του τέταρτου παιδιού της έκανε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γενέθλιά του.  Πλέον η Ελένη Μενεγάκη ανοίγεται και με το παραπάνω όχι μόνο ποστάροντας φωτό με τον σύζυγό της και τα παιδιά της αλλά γράφοντας ακόμη και ερωτόλογα σε εκείνον, δημοσίως. «Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα […]

Ελένη Μενεγάκη

Ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της και πατέρα του τέταρτου παιδιού της έκανε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γενέθλιά του. 

Πλέον η Ελένη Μενεγάκη ανοίγεται και με το παραπάνω όχι μόνο ποστάροντας φωτό με τον σύζυγό της και τα παιδιά της αλλά γράφοντας ακόμη και ερωτόλογα σε εκείνον, δημοσίως.

«Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη ❤️Χρόνια πολλά ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram της.

Αυτό που ξεχώρισε από τα αμέτρητα σχόλια, ήταν του γιου της, Άγγελου Λάτσιου.

Φυσικά δεν αναφέρθηκε στα λόγια της μητέρας του Ελένης Μενεγάκη, αλλά βρήκε αφορμή στο συγκεκριμένο ποστ να ευχηθεί και εκείνος στον Ματέο. «Χρόνια πολλά Μάκιιι», έγραψε.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις είναι όμορφες μεταξύ των παιδιών της από τον προηγούμενο γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο και του Ματέο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις