Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο ηχητικό: Πιτσιρικάς τα “έπαιξε” και κάλεσε την Αστυνομία για το πρόβλημά του!
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο ηχητικό: Πιτσιρικάς τα “έπαιξε” και κάλεσε την Αστυνομία για το πρόβλημά του!

Για ποιο λόγο μπορεί να καλέσει κάποιος την Αστυνομία; Σίγουρα για κάτι κακό, αυτό όμως αλλάζει όταν μιλάμε για το αθώο μυαλό ενός παιδιού! Γιατί “κακό” μπορεί να είναι και το… διάβασμα! Ένα αγόρι στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα πάλευε ώρες για να κάνει μια πρόσθεση με κλάσματα, έπειτα από μια δύσκολη ημέρα στο σχολείο. Τελικά […]

Αστυνομία

Για ποιο λόγο μπορεί να καλέσει κάποιος την Αστυνομία; Σίγουρα για κάτι κακό, αυτό όμως αλλάζει όταν μιλάμε για το αθώο μυαλό ενός παιδιού!

Γιατί “κακό” μπορεί να είναι και το… διάβασμα!

Ένα αγόρι στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα πάλευε ώρες για να κάνει μια πρόσθεση με κλάσματα, έπειτα από μια δύσκολη ημέρα στο σχολείο.

Τελικά αποφάσισε να μην σκάει άλλο και… να καλέσει την Άμεση Δράση. Η αστυνομικός που απάντησε στην κλήση του είχε απίστευτη αντίδραση.

Του μίλησε πολύ γλυκά και τον βοήθησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Είχα πραγματικά άσχημη μέρα και… δεν ξέρω… σας πήρα να σας το πω», είπε ο μικρός όταν απάντησαν στην Άμεση Δράση. Η αστυνομικός Αντόνια Μπάντι τον ρώτησε γιατί ήταν τόσο άσχημη η ημέρα του.

«Έχω τόνους διάβασμα… Μαθηματικά, κλάσματα και δεν είμαι καλός σε αυτά», συνέχισε ο μικρός απαντώντας στις ερωτήσεις της. Όταν τον ρώτησε αν θέλει βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα, εκείνος αποκάλυψε την αιτία του τηλεφωνήματος: η πρόσθεση 3/4 + 1/4.

Τελικά, η αστυνομικός τον καθοδήγησε ώστε να βρει μόνος του τη λύση «Σας ευχαριστώ, συγγνώμη που σας κάλεσα, αλλά πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια», είπε στο τέλος ο μικρός και η Μπάντι του απάντησε «Είμαστε πάντα εδώ να βοηθάμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις