Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο σοκ: Τρανσέξουαλ χτυπά με τσεκούρι άνδρα που την απέρριψε
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Τρανσέξουαλ χτυπά με τσεκούρι άνδρα που την απέρριψε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου μία τρανσέξουαλ κυνηγά και χτυπά με τσεκούρι τον άνδρα που την απέρριψε μετά το πρώτο ραντεβού. Η 26χρονη Έβι Αμάτι, εισήλθε σε ένα σούπερμαρκετ στο Σίδνεϊ με ένα τσεκούρι και τραυμάτισε δύο πελάτες. Ο ένας μάλιστα ήταν ο άνδρας που την είχε απορρίψει μετά από το πρώτο […]

τρανσέξουαλ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου μία τρανσέξουαλ κυνηγά και χτυπά με τσεκούρι τον άνδρα που την απέρριψε μετά το πρώτο ραντεβού.

Η 26χρονη Έβι Αμάτι, εισήλθε σε ένα σούπερμαρκετ στο Σίδνεϊ με ένα τσεκούρι και τραυμάτισε δύο πελάτες.

Ο ένας μάλιστα ήταν ο άνδρας που την είχε απορρίψει μετά από το πρώτο ραντεβού, το οποίο μάλιστα είχαν κλείσει μέσω Tinder.

Transgender woman Evie Amati (picture) has been jailed over the attempted murder of Mr Rimmer and Ms Hacker at the Sydney convenience store

Όπως φαίνεται στο βίντεο η Αμάτι επιτίθεται χτυπώντας στο κεφάλι και στο πρόσωπο τους δύο άνδρες και μετά εξαφανίζεται σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Μάλιστα μετά την απόρριψη που δέχτηκε η transgender, είχε στείλει απειλητικό μήνυμα σε μία γυναίκα λέγοντας: «Μια μέρα θα σκοτώσω πολλούς ανθρώπους και θα είναι δικό σου λάθος».

Η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα της επίθεσης, ενώ και οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο το χτύπημα να ήταν σοβαρό.

Mr Rimmer (pictured) said he was lucky he moved just before the attack and said Amati 'went there (the convenience store) to kill' and was not remorseful

Η Εβι Αμάτι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών από το  Επαρχιακό Δικαστήριο στο Σίδνεϊ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις