Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη… (pics-vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη… (pics-vids)

Αυτή την ώρα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες «αποχαιρετούν» τον Θέμο Αναστασιάδη. Πλήθος κόσμου, έχει προσέλθει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, για την κηδεία του δημοσιογράφου. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Η γυναίκα του Θέμου, Βασιλική, τα τρία […]

Θέμος Αναστασιάδης

Αυτή την ώρα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες «αποχαιρετούν» τον Θέμο Αναστασιάδη.

Πλήθος κόσμου, έχει προσέλθει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, για την κηδεία του δημοσιογράφου. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η γυναίκα του Θέμου, Βασιλική, τα τρία τους παιδιά, η αδελφή του Νταϊάνα, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, η οικογένειά του από το Πρώτο ΘΕΜΑ, η ευρύτερη δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και πλήθος κόσμου που τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του, τον αποχαιρετούν.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στα 61 του χρόνια. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Άφησε πίσω του την σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

themos_ekklisia_karamitsos themos_ekklisia_ierwnimos themos_ekklisia_marianna_vardinogianni themos_ekklisia_samaras themos_ekklisia_avramopoulos themos_ekklisia_kasimis themos_ekklisia_kontominas themos_ekklisia_lazopoulos themos_ekklisia_pretederis themos_ekklisia_chatzichristoss themos_stefani_proto_thema themos_stefani_vardinogianni themos_stefania_in9 themos_stefani_doukissa themos_stefania_in10 themos_stefani_samaras_ola

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Εικόνες, βίντεο: Protothema, newsit

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις