Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγική κατάληξη στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ισπανία – Νεκρός ανασύρθηκε ο μικρός Γιουλέν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ισπανία – Νεκρός ανασύρθηκε ο μικρός Γιουλέν

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσε η αυλαία στην άνευ προηγουμένου επιχείρηση για τον εντοπισμό του δίχρονου αγοριού που είχε πέσει σε στενό, βαθύ πηγάδι στη νότια Ισπανία στις 13 Ιανουαρίου Τα μέλη του σωστικού συνεργείου, ανάμεσά τους μηχανικοί και εργαζόμενοι σε ορυχεία, ανέσυραν σήμερα νεκρό το αγοράκι, ανακοίνωσε αξιωματούχος της περιφέρειας της Ανδαλουσίας. Το συνεργείο εργαζόταν ασταμάτητα, […]

Νεκρός ανασύρθηκε ο μικρός Γιουλέν 1

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσε η αυλαία στην άνευ προηγουμένου επιχείρηση για τον εντοπισμό του δίχρονου αγοριού που είχε πέσει σε στενό, βαθύ πηγάδι στη νότια Ισπανία στις 13 Ιανουαρίου

Τα μέλη του σωστικού συνεργείου, ανάμεσά τους μηχανικοί και εργαζόμενοι σε ορυχεία, ανέσυραν σήμερα νεκρό το αγοράκι, ανακοίνωσε αξιωματούχος της περιφέρειας της Ανδαλουσίας.

Julen Rosello fell down a 15 inch wide bore hole at a countryside property near Totalan, Malaga

Το συνεργείο εργαζόταν ασταμάτητα, νυχθημερόν, στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να σώσουν το παιδί, που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο πηγάδι βάθους σχεδόν 100 μέτρων και διαμέτρου μόλις 25 εκατοστών.

Ο 2χρονος Γιουλέν έπεσε την 13η Ιανουαρίου στο πηγάδι.

Το παιδάκι είχε ξεφύγει της προσοχής του πατέρα του, που ετοίμαζε ένα πικ νικ στην περιοχή του Τοταλάν, στη Μάλαγα. Μονάχα ένα σακουλάκι από καραμελίτσες, που το αγοράκι κρατούσε στο χέρι του και μια τούφα από τα μαλλιά του έδειχναν ότι ο 2χρονος βρίσκεται εκεί.

Η Ισπανία παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την υπόθεση.

Κάτοικοι της περιοχής έκαναν αγρυπνίες για τον Γιούλεν και την οικογένειά του που έχει βιώσει και άλλη τραγωδία το 2017 όταν ο τρίχρονος γιος της πέθανε ξαφνικά ενώ περπατούσε σε μια παραλία.

Οι διασώστες χρειάστηκε να προχωρήσουν στη διαπλάτυνση της σήραγγας, την οποία έσκαβαν παράλληλα με το πηγάδι, καθώς οι σωλήνες, με τον οποίους θα ασφάλιζαν τα τοιχώματα για να μην καταρρεύσουν, αποδείχθηκαν πολύ μεγάλοι.

Μόλις τοποθετήθηκαν οι σωλήνες, μεταλλωρύχοι κατέβηκαν στη σήραγγα όπου έσκαψαν με τα χέρια τους ένα δεύτερο, οριζόντιο τούνελ τεσσάρων μέτρων, με στόχο να προσεγγίσουν το σημείο του πηγαδιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για julen spain Drilling work has been carried out night and day at the area where Julen fell into a deep well Neighbours gather to show their support for the family of toddler Julen Rosello last Thursday Rescue workers continue efforts to find the toddler, who fell down a narrow, 100-metre-deep borehole more than a week ago The rescue operation remains focused on the constructing of a vertical tunnel running parallel to the borehole after work on a horizontal tunnel faced technical difficulties Rescuers frantic efforts to reach a two-year-old boy who fell into a deep well have been hampered by difficult terrain
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις