Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Σε σκέφτεται συνέχεια” – Η αστυνομία ψάχνει, με επίσημο τρόπο, μία μάλλον γοητευτική γυναίκα
ΚΟΣΜΟΣ

“Σε σκέφτεται συνέχεια” – Η αστυνομία ψάχνει, με επίσημο τρόπο, μία μάλλον γοητευτική γυναίκα

Τι μπορεί να κάνει ένας αστυνομικός που γοητεύτηκε από μία άγνωστη στον δρόμο; Στο Βερολίνο, μπορεί να κάνει πολλά, με τη στήριξη μάλιστα του Σώματος! Κι όμως, η αστυνομία του Βερολίνου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία αναζητούσε μια γυναίκα που ζήτησε οδηγίες από αστυνομικούς και… γοήτευσε έναν από αυτούς, που τη σκέφτεται […]

Βερολίνο αστυνομία

Τι μπορεί να κάνει ένας αστυνομικός που γοητεύτηκε από μία άγνωστη στον δρόμο;

Στο Βερολίνο, μπορεί να κάνει πολλά, με τη στήριξη μάλιστα του Σώματος!

Κι όμως, η αστυνομία του Βερολίνου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία αναζητούσε μια γυναίκα που ζήτησε οδηγίες από αστυνομικούς και… γοήτευσε έναν από αυτούς, που τη σκέφτεται συνέχεια από τότε.

«Παρακαλώ επικοινώνησε. Ήσουν στο U-Bhf Halleschen Tor (σ.σ. σταθμός του μετρό) χθες στις 16:40 και ζήτησες από συναδέλφους μας για οδηγίες. Το χαμόγελό σου τον γοήτευσε. Αν ήσουν εσύ, παρακαλώ στείλε μήνυμα. Ο συνάδελφός μας δεν μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του. Φορούσε στολή. Του χάρισες ένα χαμόγελο ως αντίο. Τώρα σε ψάχνει, εμείς βοηθάμε», ανέφερε το story στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας του Βερολίνου στο Instagram.

Η επίμαχη ανάρτηση

Παρά το ρομαντικό της πράξης, πολλοί αντέδρασαν.

«Ζήτησε οδηγίες και ήταν ευγενική. Αφήστε ήσυχη την καημένη γυναίκα», έγραψε κάποιος. Επίσης, πολλές γυναίκες απάντησαν αναφέροντας τις δικές τους αμήχανες εμπειρίες με την αστυνομία.

Η Άνια Μέλζερ, δημοσιογράφος στη Βιέννη, έγραψε ότι κάποτε προσπάθησε να καταγγείλει έναν επίμονο θαυμαστή της στην αστυνομία.

Ο ένστολος της απάντησε ότι θα έπρεπε να έχει φίλο έναν αστυνομικό για να κρατήσει μακριά τέτοια άτομα. Άλλη γυναίκα ανέφερε ότι κάποτε έχασε την ταυτότητά της στην Ιταλία και αρκετοί αστυνομικοί της είπαν: «Αν δεν έχεις ταυτότητα θα πρέπει να μείνεις μαζί μου για πάντα».

Μια άλλη στο Μόναχο έγραψε ότι κάποτε ένας αστυνομικός της έδωσε κλήση απλά και μόνο για να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της ώστε να την καλεί πολλές φορές καθημερινά, για εβδομάδες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου υπεραμύνθηκε της κίνησης που έγινε στο Instagram λέγοντας απλά ότι ήθελαν να βοηθήσουν.

«Οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, με αισθήματα και μια ευκαιρία για έναν μεγάλο έρωτα. Η ανάρτηση δεν είχε φωτογραφίες και ονόματα. Η γυναίκα είναι ελεύθερη να αποφασίσει αν θέλει να απαντήσει. Δεν υπάρχει πίεση, απλά μια προσφορά και κάτι πολύ όμορφο: η ευκαιρία για τον έρωτα. Για αυτό υπάρχουν τα social media», δήλωσε στο BBC.

Πάντως, μέχρι τώρα, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις