Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα» – Οι στίχοι που σήκωσαν τον Καμμένο για χορό (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα» – Οι στίχοι που σήκωσαν τον Καμμένο για χορό (vid)

Στα μπουζούκια θέλησε να ξεδώσει ο Πάνος Καμμένος, μετά την απίστευτη ένταση των τελευταίων ημερών «Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα» Αυτοί είναι οι στίχοι που σήκωσαν για χορό τον Πάνο Καμμένο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήγε το βράδυ […]

Πάνος Καμμένος

Στα μπουζούκια θέλησε να ξεδώσει ο Πάνος Καμμένος, μετά την απίστευτη ένταση των τελευταίων ημερών

«Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα»

Αυτοί είναι οι στίχοι που σήκωσαν για χορό τον Πάνο Καμμένο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γονίδης ερμήνευε το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη «Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά».

Ο Πάνος Καμμένος δεν χόρεψε όλο το τραγούδι.

Έκανε μερικές φιγούρες  έχοντας μία παρέα από άνδρες να του βαράνε παλαμάκια, έδωσε ένα φιλί στον Σταμάτη Γονίδη και αποχώρησε από την σκηνή του κέντρου.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην σκηνή, καθώς μετά από κάλεσμα του  Νίκου Μακρόπουλου, ο βουλευτής ανέβηκε και πάλι για να τραγουδήσει μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις