Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Ζαφειρόπουλου: “Ήθελα να τον βλάψω μόνο”, λέει ο δράστης
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Ζαφειρόπουλου: “Ήθελα να τον βλάψω μόνο”, λέει ο δράστης

«Αποδέχομαι την κατηγορία δεν ήθελα όμως να τον σκοτώσω» είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο δράστης που πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο Όπως υποστήριξε, ήταν αυτός που πυροβόλησε τον δικηγόρο, όχι όμως με σκοπό να τον δολοφονήσει αλλά να τον εκφοβίσει. «Ο κατηγορούμενος δεν επιθυμούσε τον θάνατο του δικηγόρου, αλλά μόνο τον τραυματισμό του» ανέφερε και ο συνήγορός […]

Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

«Αποδέχομαι την κατηγορία δεν ήθελα όμως να τον σκοτώσω» είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο δράστης που πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Όπως υποστήριξε, ήταν αυτός που πυροβόλησε τον δικηγόρο, όχι όμως με σκοπό να τον δολοφονήσει αλλά να τον εκφοβίσει.

«Ο κατηγορούμενος δεν επιθυμούσε τον θάνατο του δικηγόρου, αλλά μόνο τον τραυματισμό του» ανέφερε και ο συνήγορός του.

Από την πλευρά τους, οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του ποινικολόγου αρνήθηκαν την κατηγορία.

Ο Μικέλ Κάστριοτ, κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι αυτός που κατακρεούργησε τον συγκατηγορούμενο του Άλμπερτ Μπακο προχθές στον Κορυδαλλό, υποστηρίζοντας ότι τον πίεζε.

Παρόντες στην δίκη, η οποία διεκόπη, πλήθος φίλων και συναδέλφων.

Σε φορτισμένο κλίμα η δίκη

Η δικαστική αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο. Η οικογένεια και συνάδελφοι του ποινικολόγου, συγγενείς και φίλοι, εμφανώς συγκινημένοι, είχαν κατακλείσει τη δικαστική αίθουσα.

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν τέσσερις μάρτυρες που είναι κρατούμενοι για άλλες υποθέσεις.

Ανάμεσά τους, ο Αριστείδης Φλώρος, αλλά κι ένας μάρτυρας, ο οποίος αρνείται να προσέλθει να καταθέσει, αν κι έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 23 Ιανουαρίου, αφού προηγουμένως διέταξε να μεταχθούν οι τέσσερις μάρτυρες που απουσίαζαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις