Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η επική ατάκα Λεβέντη για την προσχώρηση Φωκά στους ΑΝΕΛ (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επική ατάκα Λεβέντη για την προσχώρηση Φωκά στους ΑΝΕΛ (vid)

«Τσίπρας και Μητσοτάκης θέλουν να εξοντώσουν ότι εκφράζει τη δημοκρατία στον ευρύτερο κεντρώο χώρο», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Ο κ. Λεβέντης έκανε επίθεση στους «αποστάτες» του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι «στις πλάτες μου θα βγάλει τους 151 ο Τσίπρας για την Συμφωνία των Πρεσπών». Εκτιμά πως […]

Η επική ατάκα Λεβέντη για την προσχώρηση Φωκά στους ΑΝΕΛ

«Τσίπρας και Μητσοτάκης θέλουν να εξοντώσουν ότι εκφράζει τη δημοκρατία στον ευρύτερο κεντρώο χώρο», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Λεβέντης έκανε επίθεση στους «αποστάτες» του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι «στις πλάτες μου θα βγάλει τους 151 ο Τσίπρας για την Συμφωνία των Πρεσπών».

Εκτιμά πως το “διαζύγιο” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σκηνοθετημένο και κάνει λόγο για συμπαιγνία.

«Εάν ήθελε ο κ. Καμμένος να μη φθάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα την είχε ρίξει από τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα είναι αργά», δήλωσε.

Με ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στην προσχώρηση του Αριστείδη Φωκά στους ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι αν και ο κ. Φωκάς ήταν ανεξάρτητος, είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

«Έχασα τέτοιο κελεπούρι;» αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.

Δείτε όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις