Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice: Πέθανε παίκτης από την ομάδα του Μουζουράκη, μόλις στα 24 του χρόνια (vids)
LIFESTYLE

The Voice: Πέθανε παίκτης από την ομάδα του Μουζουράκη, μόλις στα 24 του χρόνια (vids)

Θλίψη προκαλεί ο  θάνατος παίκτης του ελληνικού The Voice.  Ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο παιχνίδι, έκανε γνωστό, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, το χαμό του παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα». Πρόκειται για τον 24χρονο Δαυίδ Καναβό ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ανοσοανεπάρκεια από την οποία […]

The Voice

Θλίψη προκαλεί ο  θάνατος παίκτης του ελληνικού The Voice. 

Ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο παιχνίδι, έκανε γνωστό, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, το χαμό του παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα».

Πρόκειται για τον 24χρονο Δαυίδ Καναβό ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ανοσοανεπάρκεια από την οποία έπασχε.

Μάλιστα, είχε μιλήσει στην κάμερα του The Voice για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο Δαυίδ είχε συμμετάσχει στο δεύτερο, περσινό κύκλο του The Voice και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Κωστή Μαραβέγια με την ερμηνεία του στο τραγούδι Thinking Out Loud, του Ed Sheeran.

Είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο πάντα η μεγάλη του αγάπη αποτελούσε το τραγούδι. Γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice of Greece για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στο Facebook έγραφε: “Ζήσε τη κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και να σκέφτεσαι πάντα θετικά”. Τον Νοέμβριο του 2018 είχε κλείσει τα 24 του χρόνια.

Αποχώρησε στο 2ο live του The Voice, στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις