Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κουίκ σε πλήρη διαφοροποίηση από τον Καμμένο: Με απόφαση Τσίπρα υπουργοποιήθηκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κουίκ σε πλήρη διαφοροποίηση από τον Καμμένο: Με απόφαση Τσίπρα υπουργοποιήθηκα

Την πρόθεσή του να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μέχρι «την τελευταία μέρα» εξέφρασε μέσω Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. «Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ & η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της & δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την […]

Τέρενς Κουίκ

Την πρόθεσή του να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μέχρι «την τελευταία μέρα» εξέφρασε μέσω Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ & η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της & δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει & τώρα» γράφει ο κ. Κουίκ.

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες:Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση.Με προσωπική απόφαση & επιλογή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών.Γι’ αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6,με 7 στο Υπ.Συμβούλιο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις