Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Μανιαδάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Μανιαδάκη

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επικύρωσε με βούλευμά του την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του Νίκου Μανιαδάκη. Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας επέλεξε να εμφανιστεί μαζί με τον συνήγορό του Θόδωρο Μαντά στους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και να υποστηρίξει τις θέσεις του. Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Γιάννης  Αναστασίου” στην υπόθεση […]

Απαγόρευση-εξόδου-από-τη-χώρα-στον-Μανιαδάκη.jpg

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επικύρωσε με βούλευμά του την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του Νίκου Μανιαδάκη.

Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας επέλεξε να εμφανιστεί μαζί με τον συνήγορό του Θόδωρο Μαντά στους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και να υποστηρίξει τις θέσεις του.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Γιάννης  Αναστασίου” στην υπόθεση Novartis  και νυν κατηγορούμενος παρέμεινε μια ώρα στο συμβούλιο και εξερχόμενος, δήλωσε:

“Είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη”.

“Εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί” επεσήμανε ο συνήγορος Θοδωρής Μαντάς.

“Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δέχτηκε “βροχή” ερωτήσεων για το ταξίδι που ετοιμαζόταν να κάνει στην Ισπανία παραμονή Πρωτοχρονιάς το οποίο δρομολόγησε τις ραγδαίες εξελίξεις με τον κ. Μανιαδάκη να μετατρέπεται από προστατευόμενος μάρτυρας σε κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις