Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη – Αρχίζουν τώρα και ανοίγουν στόματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη – Αρχίζουν τώρα και ανοίγουν στόματα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, που σόκαρε ολόκληρη τη χώρα. Ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούνται για την βάρβαρη δολοφονία της κοπέλας είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό. Οι καταγγελίες που καίνε τον 19χρονο όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, προέρχονται από μία 18χρονη, […]

Ελένη Τοπαλούδη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, που σόκαρε ολόκληρη τη χώρα.

Ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούνται για την βάρβαρη δολοφονία της κοπέλας είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό.

Οι καταγγελίες που καίνε τον 19χρονο όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη.

Οι νεαρές φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει. Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση καθώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις