Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έξαλλος ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του – “Θα κινηθώ νομικά”
ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του – “Θα κινηθώ νομικά”

Έξαλλος ο πατέρας του μαθητή που γλίστρησε στον πάγο κι έσπασε το πόδι του στο διάλειμμα του σχολείου Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα, ο πατέρας του μαθητή που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ανέφερε πως ο γιος του είναι σε καλή κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε […]

Έξαλλος ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του

Έξαλλος ο πατέρας του μαθητή που γλίστρησε στον πάγο κι έσπασε το πόδι του στο διάλειμμα του σχολείου

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα, ο πατέρας του μαθητή που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ανέφερε πως ο γιος του είναι σε καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε λεπτό χειρουργείο.

«Επανέφεραν με τεχνητά μέσα και εξαρτήματα το γόνατο στη θέση του», εξήγησε ο πατέρας του.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι παρά τις καιρικές συνθήκες και τον πάγο, το σχολείο του γιου του άνοιξε, ο πατέρας είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πως «το σχολείο λειτούργησε με εντολή αόρατης κακής δύναμης και πως ήταν δεδομένο ότι υπήρχε πρόβλημα στο σχολείο».

«Έπρεπε να είχαν μεριμνήσει από πλευράς δήμου και σχολείου να υπάρχει αλάτι ή τουλάχιστον να κρατήσουν τα παιδιά μέσα στα διαλείμματα», εκτίμησε ο ίδιος.

Τέλος, ο πατέρας δήλωσε ότι θα «οπωσδήποτε θα κινηθώ νομικά».

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν ευθύνες τρίτων», είπε προσθέτοντας πως «δε θέλω να υπάρξουν άλλοι γονείς σαν κι εμένα κι άλλα παιδιά σαν τον Ζαχαρία».

«Δεν μπορούμε να κρατήσουμε 500 παιδιά μέσα στις τάξεις»

Ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου, Σωτήρης Νικολαΐδης, δηλώνει ότι ακολούθησε όλα όσα προβλέπονται σε περιπτώσεις κακοκαιρίας.

«Ο δήμος έπρεπε να κρατήσει τα σχολεία κλειστά. Από τη στιγμή που τα άνοιξε κάναμε ότι έπρεπε για να προστατεύσουμε τα παιδιά. Είπαμε στους μαθητές να μη βγούνε στην αυλή στα διαλείμματα.

Δεν μπορείς, όμως, να κρατήσεις 500 μαθητές στις αίθουσες. Κάποιοι δεν μας άκουσαν και βγήκαν έξω. Ο δήμος είχε ρίξει αλάτι στα σκαλιά όμως υπήρχαν σημεία στην αυλή που είχαν πάγο.

Όταν έγινε το κακό ενημέρωσα τους γονείς και έστειλα μια καθηγήτρια μαζί με τον μαθητή για να τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο.

Λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη, όμως, θα μπορούσε να συμβεί και περιμετρικά του σχολείου λόγω του πάγου που υπήρχε στο πεζοδρόμιο», είπε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις