Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Αγριεύουν” τα πράγματα στο Power of Love – Τρίτο πρόσωπο στο πρώτο φλερτ του ριάλιτι
LIFESTYLE

“Αγριεύουν” τα πράγματα στο Power of Love – Τρίτο πρόσωπο στο πρώτο φλερτ του ριάλιτι

Στο κρανίο τα πήρε η Αργυρώ όταν ο Γιάννης και η Ρένια χόρεψαν στο σπίτι του Power Of Love. Συγκεκριμένα, η παραγωγή θέλησε να παγιδεύσε» το ζευγάρι στη διαδικασία του χορού, βάζοντας έτσι τον Γιάννη Κοπιδάκη να χορέψει με την Ρένα και να συναντηθεί μαζί της και στο κόκκινο δωμάτιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αργυρώ να […]

Power of Love 1

Στο κρανίο τα πήρε η Αργυρώ όταν ο Γιάννης και η Ρένια χόρεψαν στο σπίτι του Power Of Love.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή θέλησε να παγιδεύσε» το ζευγάρι στη διαδικασία του χορού, βάζοντας έτσι τον Γιάννη Κοπιδάκη να χορέψει με την Ρένα και να συναντηθεί μαζί της και στο κόκκινο δωμάτιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αργυρώ να εκνευριστεί και να δηλώσει μπροστά σε όλους πως νιώθει αδικημένη γιατί τα αγόρια δεν την πλησιάζουν επειδή νομίζουν πως είναι με τον Γιάννη.

«Όλο αυτό με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Ο Γιάννης μέχρι τώρα ήταν σταθερός, γι’αυτό έχω νευριάσει», είπε χαρακτηριστικά η Αργυρώ.

Ο Γιάννης έσπευσε να εξηγήσει στην Αργυρώ, πως με εκείνον και την Ρένια δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως και πως το μόνο κοπλιμέντο που της έκανε ήταν πως είναι πολύ όμορφη.

Η φωτογραφία που τους “καίει”

Μπορεί δύο παίκτες από την Κρήτη να αρνήθηκαν κατηγορηματικά στην Μαρία Μπακοδήμου πως είχαν σχέση προτού μπουν στο παιχνίδι, ωστόσο οι χρήστες του Instagram αποφάσισαν να το ψάξουν περισσότερο.

Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία στο προφίλ του Γιάννη έχει προκαλέσει  αναταραχή στο Instagram, καθώς δίπλα του φαίνεται μία γυναικεία φιγούρα που είναι ξανθιά και φοράει χρυσό ρολόι.

Με ένα σχεδόν ίδιο χρυσό ρολόι έχει ποζάρει και η Αργυρώ σε μία φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει στο δικό της προφίλ στο Instagram.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις