Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του κορυφαίου Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος επιθετικός εκμεταλλεύθηκε την διήμερη άδεια που είχε λάβει από τον ΠΑΟΚ για να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία. Εκεί περνάει από ιατρικές εξετάσεις και θα τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση στην εκκρεμότητα καταβολής της ρήτρας των […]

07.01.2019 | 09:09

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του κορυφαίου Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος επιθετικός εκμεταλλεύθηκε την διήμερη άδεια που είχε λάβει από τον ΠΑΟΚ για να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία.

Εκεί περνάει από ιατρικές εξετάσεις και θα τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση στην εκκρεμότητα καταβολής της ρήτρας των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Η Αλ Ιτιχάντ και ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τα έχουν βρει κάτι που ενδεχομένως δίνει ελπίδες στην ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ επιμένει το ποσό να μην δοθεί σε δόσεις την στιγμή που η πρόθεση της Αλ Ιτιχάντ είναι να το δώσει σε τέσσερις δόσεις.

Ο Πρίγιοβιτς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη την Τρίτη.

Φαβορί ο Φακούντο Φερέιρα 

Το όνομα του Αργεντινού επιθετικού, που έχει να αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου του 2018, είναι στη μεταγραφική λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών των «Αετών», οι οποίοι θέλουν να φέρουν στη Λισαβόνα τον πρώτο σκόρερ της Liga NOS, Ντιέγκο Σόουζα της Μπράγκα.

Ο Φερέιρα για δύο σεζόν σκόραρε ακατάπαυστα κι ανάγκασε την Μπενφίκα να δαπανήσει συνολικά 45 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι.

Στα δύο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί βασικός στον αγώνα της Λισαβόνας και ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι της Τούμπας.

Φυσικά, το όνομα του Αργεντινού, δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει στην «ασπρόμαυρη» λίστα με τους υποψήφιων επιθετικούς. Το θέμα του Μπεργκ έχει πολλά «εμπόδια», ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Exit mobile version