Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πηγαίνουν μαζί»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πηγαίνουν μαζί»

Από τη Ραφήνα όπου βρέθηκε για τα Θεοφάνεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «το 2019 να είναι χρονιά φώτισης». Δεν παρέλειψε, ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, να σχολιάσει τα αλλεπάλληλα tweets του Πάνου Καμμένου τις τελευταίες ώρες, λέγοντας ότι «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες […]

Από τη Ραφήνα όπου βρέθηκε για τα Θεοφάνεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «το 2019 να είναι χρονιά φώτισης». Δεν παρέλειψε, ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, να σχολιάσει τα αλλεπάλληλα tweets του Πάνου Καμμένου τις τελευταίες ώρες, λέγοντας ότι «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πάνε μαζί».

Αναφορικά με τα σενάρια επιχειρούμενης θεσμικής εκτροπής, υπογράμμισε τα εξής: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων και αυτό γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που εγγυάται την σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βούτσης: «Η σεναριολογία για πτώση της κυβέρνησης δεν έχει καμία βάση»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις