Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μικρά δωράκια
PLUS

Μικρά δωράκια

Μια μικρή αγορά θα μας φτιάξει τη διάθεση. Μας δίνει την αίσθηση της ανανέωσης, κάνουμε ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας που κουράζεται καθημερινά. Και μπορεί η άνοιξη να μοιάζει να αργεί, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της, γεγονός που ούτως ή άλλως μας φτιάχνει τη διάθεση. Δες […]

Μια μικρή αγορά θα μας φτιάξει τη διάθεση. Μας δίνει την αίσθηση της ανανέωσης, κάνουμε ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας που κουράζεται καθημερινά. Και μπορεί η άνοιξη να μοιάζει να αργεί, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της, γεγονός που ούτως ή άλλως μας φτιάχνει τη διάθεση. Δες παρακάτω ποια κομμάτια είναι must κι επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

α) Like the wind

Το ανοιξιάτικο maxi dress. Τα φορέματα της άνοιξης είναι ευκολοφόρετα, ενώ χάρη στο pattern τους δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να κλέψουν τις εντυπώσεις.

β) Bo… mba

Το ανοιξιάτικο bomber jacket. Αθλητικό, ανάλαφρο και πιο θηλυκό, γίνεται αναπόσπαστο στοιχείο και μας βοηθά να υιοθετήσουμε την τάση του athleisure.

γ) Πόσο ρομαντικά

Τα αγαπημένα off the shoulders tops. Συνεχίζουν να αποτελούν δυνατή τάση και δίνουν μια ρομαντική νότα στα looks μας.

δ) Ο νικητής φέτος

Τα τζιν με απλικαρισμένα μοτίβα. Ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος, που δίνουν ένα ωραίο twist στα denim κομμάτια μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις