Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκλονιστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία, που υπό συνθήκες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι και οι δυο κατηγορούμενοι είχαν εμπλοκή στο φονικό, αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.  Σύμφωνα με το STAR, από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύπτει ότι η άτυχη φοιτήτρια δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού και να […]

Ελένη Τοπαλούδη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία, που υπό συνθήκες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι και οι δυο κατηγορούμενοι είχαν εμπλοκή στο φονικό, αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Σύμφωνα με το STAR, από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύπτει ότι η άτυχη φοιτήτρια δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού και να αντισταθεί, καθώς οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια.

Κατά την ίδια πηγή, αυτό το εύρημα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των δυο κατηγορούμενων -οι οποίοι επιρρίπτουν τις ευθύνες, ο ένας στον άλλον- και ενισχύει την εκδοχή της συνεργασίας για την ανθρωποκτονία.

Έτσι, καταρρίπτονται τα λεγόμενα του ενός εκ των δύο που έλεγε ότι είχε πάει στο άλλο δωμάτιο την ώρα που φοιτήτρια δέχθηκε τα μοιραία χτυπήματα.

Κούγιας: Προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους

Για πρωτοφανή δολοφονία για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 19χρονος και ο 21χρονος προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους.

«Αυτοί αποφάσισαν να την εκτελέσουν, επειδή τους απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία. Προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορος τρόπους. Τα αντικειμενικά στοιχεία μέχρι τώρα μας οδηγούν σε μία πραγματικά εγκληματική πράξη πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα».

Νέο σοκ για την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη

Φίλος της οικογένειας που έφτασε στο Διδυμότειχο για το μνημόσυνο της δολοφονημένης φοιτήτριας λίγες ημέρες πριν, έχασε τη ζωή του.

Λίγο πριν την τελετή παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

«Ξεκίνησε από το ξενοδοχείο να έρθει στο σπίτι μας με τα πόδια, τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο και τελικά κατέληξε. Έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει για τα 40 της Ελενίτσας και έπαθε αυτό που έπαθε», είπε ο κ. Τοπαλούδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις