Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Βούλιαξαν” στο χιόνι Λαμία – Καρπενήσι: Κλειστοί δρόμοι, αναγκαίες οι αλυσίδες
ΕΛΛΑΔΑ

“Βούλιαξαν” στο χιόνι Λαμία – Καρπενήσι: Κλειστοί δρόμοι, αναγκαίες οι αλυσίδες

Έντονη χιονόπτωση σε Λαμία και Καρπενήσι, με αρκετά προβλήματα στους δρόμους Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς Άμφισσα. Ο δρόμος από Λαμία προς Καρπενήσι παραμένει ανοιχτός ενώ είναι απαραίτητες και οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο και στην περιοχή […]

"Βούλιαξαν" στο χιόνι Λαμία - Καρπενήσι

Έντονη χιονόπτωση σε Λαμία και Καρπενήσι, με αρκετά προβλήματα στους δρόμους

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς Άμφισσα.

Ο δρόμος από Λαμία προς Καρπενήσι παραμένει ανοιχτός ενώ είναι απαραίτητες και οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το ίδιο και στην περιοχή του Μπράλου στο δρόμο Λαμίας Άμφισσας όπως και στο 51ο χιλιόμετρο.

Σε ό,τι αφορά τον δρόμο Λαμίας-Δομοκού τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα.

Μετά την έξοδο της Λαμίας γίνεται έλεγχος στα αυτοκίνητα για αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε ό,τι αφορά το εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας τα έντονα  φαινόμενα εντοπίζονται από τα Καμένα Βούρλα μέχρι τις Ράχες σε ένα μήκος 80 km.

Τα μικρά προβλήματα στο εθνικό δίκτυο εντοπίζονται κοντά στη Λαμία και ιδιαίτερα από την περιοχή του Μώλου στο 185 χλμ μέχρι το 205 χλμ λίγο πριν τη Λαμία.

Στην περιοχή του Μαρτίνου δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στο μεταξύ η Αστυνομική Διεύθυνση της Φθιώτιδας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κίνησης των φορτηγών στο Εθνικό δίκτυο από την Τραγανά μέχρι τη Στυλίδα.

Η τροχαία ακινητοποιεί τα βαρέα οχήματα στα διόδια της Τραγάνας αλλά και στον κόμβο του Αγίου Κωνσταντίνου. Από τα Καμένα Βούρλα μέχρι και τις Ράχες να μην κινείται φορτηγό αυτοκίνητο.

Στο αντίθετο ρεύμα για τα βαρέα οχήματα που κινούνται από Λάρισα προς Αθήνα η τροχαία απαγόρευσε την κυκλοφορία από το 242 km στο ύψος των Ραχών και μέχρι τα Καμμένα Βούρλα.

Στο τμήμα από Ράχες μέχρι Καμένα Βούρλα δεν κυκλοφορούν βαρέα οχήματα αλλά γίνεται συνεχής προσπάθεια από εκχιονιστικά οχήματα για να κρατήσουν το εθνικό δίκτυο ανοικτό.

Στους δρόμους μετά την Λαμία η κυκλοφορία των ΙΧ μόνο με αλυσίδες.

Το ίδιο ισχύει και στην περιοχή του Μπράλου από το 5μ χιλ του δρόμου Λαμίας Άμφισσας και από το 54χλμ του δρόμου Λαμίας Καρπενησίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις