Καταγγελία: Ο Στουρνάρας είχε ενημερωθεί για την απόπειρα ενοχοποίησής του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία: Ο Στουρνάρας είχε ενημερωθεί για την απόπειρα ενοχοποίησής του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πολλά σκοτεινά σημεία φαίνεται πως έχει η υπόθεση της Novartis με κανέναν να μην γνωρίζει ποιο ακριβώς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο Μετά τις καταγγελίες του Νίκου Μανιαδάκη ότι δέχθηκε πιέσεις για ενοχοποιήσει τους Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και Άδωνι Γεωργιάδη, μία ακόμη καταγγελία έρχεται στο φως. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό […]

03.01.2019 | 11:42

Πολλά σκοτεινά σημεία φαίνεται πως έχει η υπόθεση της Novartis με κανέναν να μην γνωρίζει ποιο ακριβώς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο

Μετά τις καταγγελίες του Νίκου Μανιαδάκη ότι δέχθηκε πιέσεις για ενοχοποιήσει τους Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και Άδωνι Γεωργιάδη, μία ακόμη καταγγελία έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος είχε επικοινωνήσει με τον κεντρικό τραπεζίτη και τον ενημέρωσε πως βρίσκεται στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα η ενημέρωση στον Γιάννη Στουρνάρα έγινε πριν από δύο μήνες.

Ο κ. Λιάκος φέρεται να μην έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που επιχειρείται η ενοχοποίηση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ωστόσο οι εξελίξεις καθώς και οι καταγγελίες του καθηγητή Νίκου Μανιαδιάκη, μέχρι πρόσφατα μάρτυρα υπό προστασία για την υπόθεση Novartis, ότι δέχθηκε πιέσεις να κατονομάσει τους κ.κ. Α. Σαμαρά, Α. Γεωργιάδη αλλά και Γ. Στουρνάρα δείχνουν να συνδέονται.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαγγελόπουλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου τον περσινό Φεβρουάριου είχε κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους».

Διαψεύδει ο Λιάκος

«Το σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εμπεριέχει ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού», τονίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Exit mobile version